Komerční sdělení

|
 |
« kdy: 13.04.2026, 08:02 » |
|
Volty Expo 2026 se bude konat už příští měsíc v Praze Volty Expo není akce pro sběr tašek a vizitek do šuplíku. Do PVA Expo Praha míří lidé, kteří v elektrotechnic e opravdu rozhodují, navrhují, montují a hledají řešení, jež obstojí v provozu i v obchodě. Co se stane, když se na jednom místě potkají výrobci, projektanti, technici i firmy, které nechtějí ztrácet čas prázdnou prezentací? Právě tady se rychle ukáže, co je funkční technologie a co jen dobře zabalený slib. Související ... ... článek k tomuto diskusnímu vláknu zde! Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci? Volty Expo 2026 se bude konat už příští měsíc v Praze
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
Jakub Beres
Reportuji to, co se nikam nevešlo! Nebo to, co se někomu nehodí do "krámu"!

Analýza redakčních materiálů a došlých příspěvků.
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 13.05.2026, 08:02 » |
|
VOLTY EXPO: Nejnovější trendy elektrotechnik y na v Praze už za dva týdny Praze chybí rychlé elektro setkání bez velkých kulis a dlouhého chození mezi halami. Volty Expo proto míří z Ostravy na PVA a sází na jednodenní kontakt výrobců, dodavatelů, integrátorů i lidí z praxe. Stačí dnes elektrikáři víc než přímý rozhovor, konkrétní přístroj v ruce a jasná odpověď k instalaci? Vedle jistících prvků, kabelů, značení, desek plošných spojů i vodíku se ukáže, jestli má menší kontraktační výstava v Praze větší smysl než vzpomínání na staré veletrhy. Související ... ... článek k tomuto diskusnímu vláknu zde! Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci? VOLTY EXPO: Nejnovější trendy elektrotechnik y na v Praze už za dva týdny
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Svá upozornění a tipy mi můžete zasílat na adresu reporter @ tt24.cz
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan Franěk
Český elektrikář - živnostník

váš elektrikář a revizní technik
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 02.06.2026, 11:27 » |
|
Ampér v Praze býval, už je to dávno...
Pak následoval další veletrh, taková konkurence "Brněnského Ampéru", ale bez většího úspěchu. Značka Ampér byla prostě silnější a zavedenější. Jen už si nemohu vzpomenout na jméno toho veletrhu. Nicméně jsem velmi zklamán tím, že se mi nepodařilo vybojovat si čas na VOLTY. Pokud to bude pokračovat i v dalších letech, věřím že se mi to už podaří. ALe rád bych zde četl nějaké osobní dojmy a fakta z této akce.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
|
|
|
|
Václav Třetí

|
 |
« Odpověď #11 kdy: Dnes v 05:25 » |
|
Pozor Pokud projde návrh Italů, tak asi Voltové, a 1Volta.
Co do toho mají kecat Italové?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Václav 3
Stejně jako u kol. Jiřího Schwarze jsou příspěvky psané kurzivou myšleny ironicky.
Řidič tvrdej život má... , stejně tak vesnickej elektrikář
|
|
|
|
|
|
|