Tým Elektrika
Redaktoři portálu právě konající službu
|
|
« kdy: 19.01.2024, 08:02 » |
|
Exkurze ve výrobě KOPOS 2024 Exkurze ve výrobě KOPOS 2024! Dnes, kdy málokterý výrobce pořádá den otevřených dveří, nabízí kolínský KOPOS možnost navštívit výrobní prostory. Účastník si udělá přesnější obraz o místě, kde vznikají tradiční české produkty jako lišty, elektroinstala ční krabice, Mars žlaby nebo také červené chráničky kabelových vedení! Nyní jsou vypsány dva termíny. Naleznete je zde i s možností své registrace! Související ... ... elektrovinka k tomuto diskusnímu vláknu zde! Jak byste reagovali na tuto související otázku vy? Chcete viděl výrobu KOPOS na vlastní oči?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Jan Franěk
Český elektrikář - živnostník
váš elektrikář a revizní technik
|
|
« Odpověď #1 kdy: 21.01.2024, 12:32 » |
|
Velice mě mrzí že v tento den už mám něco neodkladného (školení). Před lety jsem tam byl s kolegy a redakcí Elektriky.cz a bylo to velmi zajímavé. Jinak bych si moc rád návštěvu zopakoval a viděl nové technologie i výkladem. Vlastně si i srovnat kam firma technologicky směřuje. Snad příště. Doufám že to nebude poslední možnost navštívit KOPOS Kolín.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
David Hruda
|
|
« Odpověď #2 kdy: 21.01.2024, 15:40 » |
|
Škoda, že je to už ve středu, to nestihnu předělat program. Ale píše se tam o dvou termínech a ten druhý nevidím. Rád bych se podíval.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Revize E2/A, montáže, projekty, alarmy... Smluvní partner společnosti EG.D Znalec v oboru ELEKTROTECHNIK A: rozvody a instalace, spotřebiče, hromosvody a ochrana proti přepětí, revize el. zařízení a hromosvodů. ELEKTRONIKA: zabezpečovací systémy, spotřební elektronika Jih ČR www.elektro-hruda.cz
|
|
|
|
|
Miroslav Minařík
"Nejvyšším úkolem není teoretické poznání, nýbrž praktické umění žít!" Sokrates
Odborná publicistika v instalační elektrotechnice.
|
|
« Odpověď #4 kdy: 22.01.2024, 08:08 » |
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Elektrika NENÍ časopis!
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
|
« Odpověď #5 kdy: 22.01.2024, 08:16 » |
|
Mě zarazila délka exkurze...90 minut? A není to málo Antone Pavloviči? To je dvojnásobek doby, mého sezení v autě při dopravě na místo exkurze, což je veliká škoda. Toto se mi určitě nevyplatí
|
|
|
Zaznamenáno
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
Miroslav Minařík
"Nejvyšším úkolem není teoretické poznání, nýbrž praktické umění žít!" Sokrates
Odborná publicistika v instalační elektrotechnice.
|
|
« Odpověď #6 kdy: 22.01.2024, 08:27 » |
|
Mě zarazila délka exkurze...90 minut? A není to málo Antone Pavloviči? To je dvojnásobek doby, mého sezení v autě při dopravě na místo exkurze, což je veliká škoda. Toto se mi určitě nevyplatí Pavle, myslím, že 90 minut na to aby sis udělal představu o systému, případně si upřesnil některé detaily, určitě stačí. To bude čistý čas ve výrobě kde se tedy nemá motat nikdo jiný, než povolaní. Zpravidla tomu předchází čas na uvítanou a seznámení a následuje po prohlídce diskuse a rozbor. Ty to máš z Podbořan možná kratší cestu, než já z Brna a navíc máš po cestě Prahu, the city of the big business :-)
|
|
|
Zaznamenáno
|
Elektrika NENÍ časopis!
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
|
« Odpověď #7 kdy: 22.01.2024, 08:40 » |
|
.............. ..... navíc máš po cestě Prahu, the city of the big business :-)
A to je to oč tu běží. V Praze jsem za 45 minut a přes Prahu pak jedu min. 90 minut. Pro mě cesta do Koposu tak 3 až 4 hodiny. Tedy, určitě by mě to zajímalo, ale tolik času tomu prostě neobětuji, neboť ho tolik opravdu nemám. Třeba se někdy povede, že pojedu tím směrěm a trefím se do datumu.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
|
Jan Franěk
|
|
« Odpověď #9 kdy: 06.02.2024, 14:16 » |
|
Právě jsem se zaregistroval a těším se na exkurzi. S kým se tam ještě potkám kolegové?
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
|
Jan Franěk
|
|
« Odpověď #11 kdy: 06.02.2024, 18:06 » |
|
Hlásím se.
Moc rád se s vámi setkám. A kdo další? Davide? Jane? Času na změnu plánů a přihlášení je tentokrát dostatek
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
David Hruda
|
|
« Odpověď #12 kdy: 06.02.2024, 20:34 » |
|
Já bohužel po dnešku měním priority.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Revize E2/A, montáže, projekty, alarmy... Smluvní partner společnosti EG.D Znalec v oboru ELEKTROTECHNIK A: rozvody a instalace, spotřebiče, hromosvody a ochrana proti přepětí, revize el. zařízení a hromosvodů. ELEKTRONIKA: zabezpečovací systémy, spotřební elektronika Jih ČR www.elektro-hruda.cz
|
|
|
Jan Franěk
|
|
« Odpověď #13 kdy: 11.02.2024, 09:32 » |
|
Registrace potvrzena, ráno v 8h nástup na prohlídku. Někdo další ze zdejších kolegů?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
Jan Franěk
|
|
« Odpověď #16 kdy: 28.02.2024, 08:02 » |
|
Moje návštěva v provozech KOPOS Kolín 2024 Představte si, že míjíte firmu KOPOS každý den a jednoho dne se rozhodnete prozkoumat, co se skrývá za jejími červenými zdmi. Má krátká poznámka je jedné z předních českých výrobních společností elektroinstala čního materiálu. Prohlídku provozů nových technologií a automatizace jsem nemohl odmítnout. Chtěl jsem na vlastní oči vidět, jak oživují produkty známé nejen po celém Česku. Zjistil jsem například, jak malá změna v poměru přísad může radikálně změnit vlastnosti plastů a jak KOPOS využívá každý kousek odpadu k recyklaci. Související ... ... článek k tomuto diskusnímu vláknu zde! Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci? Moje návštěva v provozech KOPOS Kolín 2024
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|