Ja ako laik, by som sa tiez priklanal k odchodu z kolika. Pride na kolik, odide z kolika, a z kolika je edbocka na N v zasuvke . . .
Vychádzajte z konštrukcie zásuvky, ktorá je vlastne prístrojom v TN-S, a nechcete ju pripojiť odbočením z vedenia TN-C.
Ak bude zásuvka zapojená vodičmi L a PEN v sieti TN-C, skúste vnímať pliešok z ktorého trčia kolíky ako prípojnicu PEN/PE s bodom rozdelenia pod skrutkou.
Na ňu pod túto skrutku bude privedený zž vodič PEN, a na svojom konci bude označený modrou farbou.
Samotný kolík je neizolovaný, a už konštrukčne je zriadený ako vodič PE. Na kolík okrem protikusu vo vidlici nepríde nič.
Ďalší prepoj na zdierku N ak bude holý, môže byť znova vnímaný ako ďalší ochranný vodič PE. V skutočnosti je to už ale pracovný vodič N, a spod skrutky pri kolíku bude k zdierke N vedený správne v základnej izolácii ako modrý.
Neprerušovanie celistvosti prívodného vodiča PEN v bode rozdelenia má iste svoju výhodu, a kto chce, ten sa z bužírkami pohrá.
S vodičom PEN sa potom ďalej pokračuje spod ďalšej skrutky pri kolíku. Ak je teda zásuvka konštrukčne priebežná.
Priame pripojenie bezskrutkových moderných zásuviek do starej hliníkovej TN-C (bez pripojenia odbočením) už výrobca nemusí umožniť.
Jde o to, že nejrizikovější místo je v obvyklém případě, tj.Al staré vedení milimetr před ochranou svorkou, kde se vodič PEN rád láme, a pouhým dalším zanulováním k následující zásuvce začneme ono místo namáhat celým pracovním proudem.......
Pokud použijeme rozdělení a samostatné vodiče N a PE, tak celý pracovní proud zase přesuneme jen na svorku N, což také není bůhvíco.
Navržené řešení onen proud rozdělí....... ...
Ak to vnímate takto, potom bude lepšie takúto úpravu, resp. posilnenie podozrivého PEN vykonať zž vodičmi s modrým označením na konci, aby nevznikol dojem z porušenia zásady rozdelenia typu siete.
Samotnú konštrukčnú časť vývodu pracovnej svorky N by som však už z tejto cesty vynechal, keďže v sebe nemá zakombinovanú ochrannú funkciu.
Inak dosť krkolomné just riešenie.