Souhlasím s panem Fraňkem, že Kopos drží linii určitého servisu dlouhá léta. Co se týká osobní podpory, obraceli jsme se na Kopos s projekty mars žlabů asi dvakrát. Bylo ta od nás spíš jistota, skoro bych řekl lenost ale zůstaňme u té jistoty. A výsledek byl takový, ž mohu říct, že si tak od té doby představuji podporu u každého výrobce. Bohužel pro konkurenci. U té odešel jeden člověk a celá podpora zmizela.
Ale co mě zaráží, že se o Kopou nikde nedočítám tak, jako kdysi. O Koposu se dozvím nejvíc odtud. Ale i tady toho bývalo víc. František sedící v kanceláři vedle mě říká, že je to generační výměna ve firmách. U jedné rakouské distribuční značky ....ck odešlo do důchodů hned několk lidí kteří něco znali a uměli o tom psát a i mluvit. A od té doby venku nula. Tak jsem koukl na sestavu jiného výrobce, tentokrát Afdd a tam je to podobné. Nové tváře a pohledem na jejich výkon stěží napíšou pár písmenek na instagram. Možná se to v Koposu také změnilo.
Je aktivní a živá, zpětná vazba funkční, na rozdíl od konkurence, kde mě bába z vrátnice ocituje kus katalogu.
To je to co jsem myslel. U některých konkurentů mi radí to, co si přečtu v katalogu sám.
Jiný kolega nadhodil, že Kopos ještě není nadnárodní koncern, proto je přístup jiný. Za mne to Koposu

. Tedy než se zkazí!