kolejník
Neverifikovaný uživatel @1
|
|
« kdy: 10.12.2012, 11:12 » |
|
Potřebuji se dostat přes pokoj a nechci sekat panel ani dávat lišty. Je možné udělat drážku do parket a v chráničce PVC natáhnout CYKY a vše přikrýt plovoucí podlahou?
|
|
|
|
|
|
|
kolejník
|
|
« Odpověď #3 kdy: 10.12.2012, 12:29 » |
|
Majitel domu zakázal vodorovné sekání do panelových stěn. Lišty majitelka odmítá a plovoučku chce dávat na použité parkety(říkala,že kamarádka to má již 9tým rokem). Potom je jediným řešením nějaké krycí lišty, schopné schovat kabel.
|
|
|
|
Jiří Schwarz
|
|
« Odpověď #4 kdy: 10.12.2012, 12:48 » |
|
.... Lišty majitelka odmítá a plovoučku chce dávat na použité parkety...
Plovoucí podlaha se musí u zdi nějak zakončit. Když se pěkně udělá "Koposácká" lišta ve správných barvách (imitace dřeva), kdo to neví, nepozná, že to není jen ozdobná lišta na ohraničení, ale "kanál pro kabel". Koukněte do katalogu...
|
Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl! Příspěvky psané kurzívou berte s velkou rezervou a nadhledem :-)
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
|
« Odpověď #5 kdy: 10.12.2012, 12:56 » |
|
TO kolejník: můžete mi prosím sdělit, co vlastně děláte? Jako co jste zaměstnán?
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
kolejník
|
|
« Odpověď #6 kdy: 10.12.2012, 13:16 » |
|
To: Pavel Horský , Jsem vyučený elektrikář ale dělám jen EZS,TV,SAT. atd.(Malá napětí). Asi narážíte na otázky ohledně hromosvodů a nn - je to špatné se zeptat, než udělat něco blbě?
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
|
|
« Odpověď #7 kdy: 10.12.2012, 13:28 » |
|
To: Pavel Horský , Jsem vyučený elektrikář ale dělám jen EZS,TV,SAT. atd.(Malá napětí). Asi narážíte na otázky ohledně hromosvodů a nn - je to špatné se zeptat, než udělat něco blbě?
Ne, to ne. Nebuďte hned vztahovačný. Tím, že se zeptáte nic nepokazíte, to jistě ne, ale jen mě tak při dlouhodobém čtení vašich příspěvků napadlo, zdali jste vůbec elektrikář, tak jsem se zeptal. Horší věci napáchá ten, kdo se nezeptá. Každopádně vám za odpověď, která mi udělala v postoji k vaši osobě jasno. Ještě by to chtělo, aby jste se neschovával za přiblblý nick a bylo by vše v naprostém pořádku.
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
kolejník
|
|
« Odpověď #8 kdy: 10.12.2012, 13:43 » |
|
Máte pravdu"každý by měl dělat, co umí". V tom případě pověste muziku na hřebík.
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
|
|
« Odpověď #9 kdy: 10.12.2012, 13:56 » |
|
Máte pravdu"každý by měl dělat, co umí". V tom případě pověste muziku na hřebík.
Myslíte, že hraji tak hrozně, jako vy fušujete elektrikářům do řemesla? To snad ani nejde. Ale díky za příspěvek....d obře jsem se pobavil a i v tom dnešním hnusném dnu jste jediný, komu se mě podařilo rozesmát.
|
|
|
|
|
|
Jan Franěk
Český elektrikář - živnostník
váš elektrikář a revizní technik
|
|
« Odpověď #12 kdy: 10.12.2012, 20:49 » |
|
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
Hájek Jaroslav
|
|
« Odpověď #13 kdy: 10.12.2012, 21:30 » |
|
Potom je jediným řešením nějaké krycí lišty, schopné schovat kabel.
Zkuste podlahové lišty LP 35. Dělají se v různých barvách.
|
|
|
|
Mirek Vašák
|
|
« Odpověď #14 kdy: 10.12.2012, 22:03 » |
|
Nevím jakou máte zkušenost s parketami, ale dvakrát jsem byl nucen je řezat a dostávat ven z podlahy a nebylo to nic hezkého. Jednou pro položení lišty pro protažení kabelů (jiná možnost nebyla) a podruhé u krbu pro dlažbu. Ten asfalt na co to lepili držel jako hrom.
|
|
|
|
kolejník
|
|
« Odpověď #15 kdy: 11.12.2012, 06:56 » |
|
TO: Hájek.J. Dík za informaci. Objevil jsem LM 60. Paní se líbí a je možné současně vést data i kabelovku. Krabice nevypadají taky špatně. Instruktážní video ukazuje na snadnou montáž.
|
|
|
|
kolejník
|
|
« Odpověď #16 kdy: 11.12.2012, 08:10 » |
|
Nevidím důvod proč mě "vrzal" stále napadá. Diskuse není povinná. Když nechci - neodpovídám. Stejně jeho odpovědi jsou typu... jasně Honzo,....souhlasím Franto, dobře jsi to napsal,....atd Ale kloudná odpověď nikde pane ČESKÝ živnostníku.
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
|
|
« Odpověď #17 kdy: 11.12.2012, 08:15 » |
|
Nevidím důvod proč mě "vrzal" stále napadá. Diskuse není povinná. Když nechci - neodpovídám. Stejně jeho odpovědi jsou typu... jasně Honzo,....souhlasím Franto, dobře jsi to napsal,....atd Ale kloudná odpověď nikde pane ČESKÝ živnostníku. Alespoň se nestydím za své jméno, odborníku. Umím chodit vzpřímeně a rovně se podívám každému do očí. To se o vás říci nedá.
|
|
|
|