|
|
Jan Franěk
Český elektrikář - živnostník

váš elektrikář a revizní technik
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 29.04.2019, 16:31 » |
|
Neměl by to řešit na hranici vašeho pozemku, k elektroměrové skříni, váš distributor?
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
|
|
|
|
|
Petr Liskar

|
 |
« Odpověď #7 kdy: 29.04.2019, 20:24 » |
|
ja jsem ve fazi vyrizovani stavebniho povoleni. Tedy o pripojku jsem jeste nepozadal, jelikoz nemam stavebni povoleni. Mesto mi blokuje stavebni povoleni tim, ze nechce povolit el. pripojku.
Máte v ruce jejich písemné zamítavé stanovisko?
|
|
|
|
|
Petr Liskar

|
 |
« Odpověď #9 kdy: 03.05.2019, 00:28 » |
|
Ano mam zamitave stanovisko.
OK, poslete mi ho (klidně i jako přílohu soukromé zprávy).
|
|
|
|
|
Rozmahel Vladimír
OSVČ

|
 |
« Odpověď #11 kdy: 06.05.2019, 10:36 » |
|
Přípojku elektřiny bych poptal u Distributora. Staveništní přípojka by neměla být problém provést v podstatě okamžitě. O vodě nepíšete, pokud vám nedovolí přípojku kanalizace zřiďte si jímku na vyvážení. Vlastník a provozovatel té kanalizace je Severočeská vodárenská společnost a.s. Přítkovská 1689, 415 50 Teplice, Identifikační číslo (IČ): 49 09 94 69. Je to síť cizího subjektu, město by do toho nemuselo takto zasahovat, protože je povinností likvidovat splaškové vody... Zeptejte se tam. Na Vaší straně vozovky jsou jistě již přípojky provedeny... Jistou možností by bylo změnit si trvalé bydliště na Harachov a kandidovat v příštích volbách... 
|
|
|
|
|
Oliver Mička

Automatizácia
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 06.05.2019, 12:48 » |
|
No on je to zacarovany kruh. Nechteji mi vydat stavebni povoleni, pokud nemam vyreseny pripojky. Voda je z vrtane studny, kterou uz mam povolenou. Ale zase, na cerpani potrebuji pripojku elektriny. Ano jimka by sla. Ale ta elektrina je proste problem. A nevim, jak to resit. Ja jsem pozadal o pripojeni, ale k zadosti musim polozit souhlas vlastnika pozemku, ze mohu tu pripojku vest prez jejich pozemek. A ten souhlas mi nechteji dat, ac je to mesto a ac prez jejich pozemek ma plno dalsich domu v ulici pripojku udelanou...
Ja by som s týmto presne zašiel za prevádzkovateľ om distribučnej sústavy a sním to riešil osobne. 
|
- Projektovanie a programovanie PLC (Rockwell,Siemens,atd). - Meniče a pohony. - RaM. - Elektroinštalá cie do 1000V.
|
|
|
|
|
Rozvodak

|
 |
« Odpověď #16 kdy: 06.05.2019, 14:36 » |
|
Mam pozemek, kde bych chtel stavet maly rod. domek. Soused, ktery je v rade mesta a zna se se starostou stavbu nechce a tak mi mesto blokuje zrizeni el. pripojky prez jejich pozemek. Jedna se o zhruba 5 m pod mistni komunikaci - vedeni by se resilo podvrtem pod komunikaci. Vsichni to tak maji resene. Mesto mi ale nechce dat souhlas a vymysleji si ruzne nesmysly, napr. ze by kabel metr pod zemi branil ukladani snehu a pod. Jak se v takovem pripade branit a je mesto povinne mi pripojku pres jejich pozemek umoznit?
Pro distributora by neměl být problém vytáhnout smyčku pro vaší HDS ze sousedního objektu, nebo přes předmětnou silnici vést přípojku vrchem (závěsným kabelem přes sloupy). Zkuste to projednat s technikem distribuce.
|
Montér ve službách rozvodných závodů.
|
|
|
Václav Třetí

|
 |
« Odpověď #17 kdy: 07.05.2019, 04:49 » |
|
Neznám sice místní situaci, ani přesné znění zamítavého stanoviska města, ale podle všeho zde již řečeného, by byla na místě stížnost na ministerstvo pro místní rozvoj.
|
Václav 3
Stejně jako u kol. Jiřího Schwarze jsou příspěvky psané kurzivou myšleny ironicky.
Řidič tvrdej život má... , stejně tak vesnickej elektrikář
|
|
|