|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
|
« Odpověď #2 kdy: 20.09.2013, 07:47 » |
|
Viděl jsem přímo při tvorbě na jiné akci při výstavbě diskotéky. Zásuvkové kryty byly zvlášť stříkány na plachtě na stole.
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
|
Jan Alin
|
|
« Odpověď #3 kdy: 20.09.2013, 08:29 » |
|
Tady to vypadá, že to stříkali na stěně, vzor navazuje. U zásuvek, pokud nestříknou na kontakty, je to ještě pochopitelné, i když můj šálek kávy to nikdy nebyl a nebude, ovšem nastříkat zářivku uvnitř, včetně všech šroubků, to byl nápad. Chudák ten, kdo tam půjde cokoli opravovat.
|
|
|
|
Kamil Novák
OSVČ
|
|
« Odpověď #4 kdy: 20.09.2013, 08:46 » |
|
U té zásuvky je na fotce kolík, dutinky i šroubek bez nástřiku, to byl záměr nebo už to někdo vyčistil? Netuším. ... ovšem nastříkat zářivku uvnitř, včetně všech šroubků, to byl nápad. Copak šroubky, ale díky zničenému reflektoru jsou asi světelné poměry svítidla v pr... (jinde).
|
Revizní technik E2/A - specializace na přístroje a zařízení ve zdravotnictví. působnost : zdravotnictví - celá ČR, ostatní revize - Královéhradeck ý, Pardubický a Liberecký kraj
|
|
|
Šipeky Michal
Neverifikovaný uživatel @2
|
|
« Odpověď #5 kdy: 20.09.2013, 08:51 » |
|
Netuším. Copak šroubky, ale díky zničenému reflektoru jsou asi světelné poměry svítidla v pr... (jinde). Ide o germicídny žiarič. Aj tam sa riešia svetelné pomery (podmienky)?
|
|
|
|
|
Jiří Schwarz
|
|
« Odpověď #7 kdy: 20.09.2013, 08:58 » |
|
Jako někdo ráno bere preventivně léky, někdo jiný by potřeboval ráno preventivně "přes držku", aby si dával pozor co provede. je to víc než rok, co jsem měnil "nefunkční vypínač". Podobný šílenec ho nastříkal tak, že se slepil a nešel mechanicky přepnout. Tak jsem ho celý vyměnil. Koukali na mě jak "na vraha", že ten vypínač vypadá jinak než zbytek stěny, a že se to kolem vypínače kousek uloupnulo při demontáži,... Asi po 2 měsících chtěli vyměnit tu pohyblivou část na vypínači na druhém konci chodby. Možná si představíte jak vypínač s "hrubým povrchem" časem vypadá, zachytí se tam nečistoty, místy se to začne loupat...
|
Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl! Příspěvky psané kurzívou berte s velkou rezervou a nadhledem :-)
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
|
« Odpověď #8 kdy: 20.09.2013, 08:59 » |
|
"pr... (jinde)" je hrozně hezky a přesně řečeno. Nehledě na tepelné poměry plechového krytu, který nástřikem dostal tepelnou izolaci a tak uvnitř hezky zatopí, což bude mít vliv na životnost vnitřností. K čemu ta místnost měla sloužit, že se jí někdo takhle pomstil? Jak znám Kamila, typoval bych to na nějakou místnost ve zdravotnictví
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
Jan Alin
|
|
« Odpověď #9 kdy: 20.09.2013, 09:04 » |
|
Ide o germicídny žiarič. Aj tam sa riešia svetelné pomery (podmienky)?
Při bližším pohledu asi máte pravdu, tam bych si tak jistý nebyl že je to třeba řešit, funkci sterilizace to asi tolik postihovat nemusí, možná napoví někdo znalejší, zdravotnictví a potravinářství jsou mimo moje zájmy.
|
|
|
|
Kamil Novák
OSVČ
|
|
« Odpověď #10 kdy: 20.09.2013, 09:05 » |
|
Ide o germicídny žiarič. Aj tam sa riešia svetelné pomery (podmienky)?
Je to světelný zdroj jako každý jiný. I tady má reflektor svůj význam. Jak znám Kamila, typoval bych to na nějakou místnost ve zdravotnictví Zásah! Je to zubní ordinace. A ty germicidy tam jsou proto, že to bývala dokonce stomatochirurg ická ordinace.
|
Revizní technik E2/A - specializace na přístroje a zařízení ve zdravotnictví. působnost : zdravotnictví - celá ČR, ostatní revize - Královéhradeck ý, Pardubický a Liberecký kraj
|
|
|
Jan Kelbich
|
|
« Odpověď #11 kdy: 20.09.2013, 10:18 » |
|
U té zásuvky je na fotce kolík, dutinky i šroubek bez nástřiku, to byl záměr nebo už to někdo vyčistil?
To by mě taky zajímalo, moje představa je : nastříkáno na stěně a následně vyměněné srojky - trochu drahé, ale reálné.
|
IC layout design engineer, zajímací se též o silovou elektrotechnik u
|
|
|
|