MichalKouřil
|
|
« kdy: 12.10.2017, 17:30 » |
|
Běžně mám v zásuvce víc věcí, ale neřekl bych že okruhy nějak přetěžuji, pojistky to nevyhazuje po většinu času. Včera po připojení jen a jen nabíječky na mobil mi ukazovalo asi ve vterinovem rozestupu ze se stridave nabijí a nenabíjí, v jiné místnosti se nabíjel v kuse bez problemu, bydlím ve starém paneláku všechny zásuvky jsem oběhl a podotahoval všechny vodiče, i v krabicich nad linkou ale zasuvky v jediném pokoji pořád “pulzují”, zkoušečka svítí pořád bez blikání.
|
|
|
|
|
|
|
|
Fuk Tomáš
|
|
« Odpověď #4 kdy: 14.10.2017, 23:59 » |
|
Nabijčka má v zásuvce špatný kontakt, běžný jev.
Taky mám jednu takovou - má moc dlouhé ty plastové "krky" na kolících.
|
Když vím, rád poradím: fyzika, elektronika, IT, ale i obchod a právo. Když nevím, ptám se anebo držím ústa.
Jen ten, kdo něčemu stoprocentně rozumí, to dokáže vysvětlit tak, aby tomu nikdo jiný nerozuměl. (Murphy)
|
|
|
Zdenek Hejčl
OSVČ - živnostník
|
|
« Odpověď #5 kdy: 15.10.2017, 22:16 » |
|
Poslal: Fuk Tomáš Taky mám jednu takovou - má moc dlouhé ty plastové "krky" na kolících. A menší průměr kolíků!
|
Elektromontér EZ-M, O-E2/A. Východní Čechy Výroba, montáž a servis vah. EU
|
|
|
Fuk Tomáš
|
|
« Odpověď #6 kdy: 15.10.2017, 22:59 » |
|
A menší průměr kolíků!
Pravdaže! Po úpravě viz foto to dokonce vaklá v zásuvce míň, než před úpravou (materiál: silikonová guma a smršťovačka)
|
Když vím, rád poradím: fyzika, elektronika, IT, ale i obchod a právo. Když nevím, ptám se anebo držím ústa.
Jen ten, kdo něčemu stoprocentně rozumí, to dokáže vysvětlit tak, aby tomu nikdo jiný nerozuměl. (Murphy)
|
|
|
Fuk Tomáš
|
|
« Odpověď #7 kdy: 15.10.2017, 23:10 » |
|
Ještě pro ilustraci - vlevo předmětná mrcha, uprostřed jablečná s dlouhými kovovými koncovkami, a vpravo jiná čína sice s kratšími kovovými koncovkami, ale ztenčenými plastovými krky.
|
|
|
|