Martin Kl.
Neverifikovaný uživatel @1
|
|
« kdy: 07.12.2020, 12:55 » |
|
Existuje způsob, jak nedestruktivně odstranit kryt vypínače ABB Swing? Jedná se mi samozřejmě o situaci, kdy je vypínač už osazený na zdi, včetně rámečku. Díky předem za radu. Na hlavolamy jsem nikdy moc dobrý nebyl, a žádnou nápovědu jsem nenašel, ani v návodu od ABB.
|
|
|
|
|
|
|
Václav Třetí
|
|
« Odpověď #3 kdy: 07.12.2020, 20:26 » |
|
Plochý šoubovák s břitem asi tak 5-6 mm širokým, který má zaoblené boční hrany.
|
Václav 3
Stejně jako u kol. Jiřího Schwarze jsou příspěvky psané kurzivou myšleny ironicky.
Řidič tvrdej život má... , stejně tak vesnickej elektrikář
|
|
|
|
Martin Kl.
Neverifikovaný uživatel @1
|
|
« Odpověď #5 kdy: 08.12.2020, 17:08 » |
|
U toho páčení jsem měl právě obavu z destrukce, vzhledem ke způsobu uchycení klapky a skutečnosti, že ji tupou silou nedokážu urvat ani když mám celý vypínač v ruce, nezapojený. Zkusím to teda "ještě větší silou".
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
|
« Odpověď #6 kdy: 08.12.2020, 17:13 » |
|
Nebojte se ničeho. Zkuste to prsty a silou, jako Chaňa s Rylou Plast je celkem bytelný a vydrží opravdu dost. Ani já jsem ho nikdy nezlomil a to jsem opravdu slon
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
|
|
« Odpověď #8 kdy: 09.12.2020, 07:20 » |
|
Tak zrovna ABB bych nic za mírný poplatek nedával. Člověk jim za rok vydělá ranec a oni ti pak pošlou škrabku na sklo, která je na max. dvě použití.
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
|
|
« Odpověď #10 kdy: 09.12.2020, 07:55 » |
|
Nechci být zlým jazykem, ale vzhledem k tomu, že jsem si poslední rok poškrtal z ABB víc, než deset kontaktů, odhaduji to aktuálně na spodní úvrať personálního stavu. Tak buďme mírní. Vždyť budou Vánoce a o mrtvých jen dobře.
Já nemluvím o posledním roce. S chováním ABB jsem nespokojený posledních cca 10 - 15 let. Již se snažím klientům nabízet konkurenční výrobky.
|
|
|
|
|
Josef Martinský
Neverifikovaný uživatel @4
|
|
« Odpověď #12 kdy: 09.12.2020, 20:04 » |
|
S chováním ABB jsem nespokojený posledních cca 10 - 15 let. Již se snažím klientům nabízet konkurenční výrobky.
Bez přehánění, od místní autority to není dobré hodnocení. Ovšem na druhou stranu reakce koncernu je opravdu super. Možná se v Jablonci formuje nová dobrá parta. ... Budu rád, ozvete-li se mi na ...
|
|
|
|