Jarda Petrák
|
|
« kdy: 02.09.2010, 15:23 » |
|
Existují vícenásobné rámečky pro dvojzásuvky, nebo se taková věc vůbec nevyrábí?
Koukal jsem na webu a nic takového jsem zatím neobjevil.
|
|
|
|
Jaroslav Hasala
OSVČ
Znojmo (JM)
|
|
« Odpověď #1 kdy: 02.09.2010, 16:57 » |
|
Nevím o tom, že by něco podobného existovalo.
Ale vždy je možnost umístit více jednoduchých zásuvek do vícenásobných rámečků.
|
elektromontážn í firma, revizní technik E2/A specializace : domovní a bytové instalace, průmyslové instalace, hromosvody. tel. : 603 355 919 email : jarda@hasala.cz
|
|
|
Jarda Petrák
|
|
« Odpověď #2 kdy: 02.09.2010, 17:14 » |
|
Tak je to právě v současnosti, tři jednozásuvky v trojrámečku, ale dotyčný by to chtěl změnit na tři dvojzásuvky. Asi to jemně vykopu a dám tam krabičky KP67 Díky
|
|
|
|
|
|
Jarda Petrák
|
|
« Odpověď #4 kdy: 02.09.2010, 17:24 » |
|
Hm říkal jsem si že to asi tak dopadne, ale chtěl jsem si být jistý než zatnu do zdi Vyštrachal jsem v práci krabičky KP 67/2, které mají už prodloužené příchytky, tudíž netřeba ty distanční spojky, ale je dobré o nich vědět. Díky
|
|
|
|
František Šohajda
RT E2-A
|
|
« Odpověď #5 kdy: 02.09.2010, 19:20 » |
|
Dvojzásuvky nejsou určeny pro montáž do vícerámečků!
Dvojzásuvka je vyrobena a určena do jednotlivého rámečku.
Na to jsou vícerámečky-pokud chcete 10x zásuvku dáte dva 5tirámečky za sebe /pod sebe/... Právě proto se nevyrábí!!
|
RT -EZ - elektroinstala ce domovní, specializace na zdravotnické rozvody... revize ve zdravotnictví ...už 40 let....
|
|
|
Jan Franěk
Český elektrikář - živnostník
váš elektrikář a revizní technik
|
|
« Odpověď #6 kdy: 02.09.2010, 23:15 » |
|
Někde jsem potkal možnost 4 a 6 zásuvek ve dvou řadách. Budu si muset opět prolistovat svou hromadu katalogů. Pak zde vložím odkaz. Ale dříve jak během víkendu to nebude.
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
|
František Šohajda
RT E2-A
|
|
« Odpověď #8 kdy: 03.09.2010, 08:24 » |
|
Už jste se s takovými dvojřadovými více-rámečky někdo setkal v praxi??
|
RT -EZ - elektroinstala ce domovní, specializace na zdravotnické rozvody... revize ve zdravotnictví ...už 40 let....
|
|
|
ppeyrak
|
|
« Odpověď #9 kdy: 03.09.2010, 09:11 » |
|
ano, setkal. Podmínkou uspěšné montáže je přesné usazení krabiček do zdiva, protože každá nepřesnost se projeví dvojnásob, a zvlášť u obzoru při použití anténní zásuvky je nutné její osazení na kraj, jinak je sestava nesmontovateln á! Vyfotil bych vám to, ale mám to skryté za nábytkem.
|
|
|
|
AL
|
|
« Odpověď #10 kdy: 03.09.2010, 09:44 » |
|
Někde jsem potkal možnost 4 a 6 zásuvek ve dvou řadách. Budu si muset opět prolistovat svou hromadu katalogů. Pak zde vložím odkaz. Ale dříve jak během víkendu to nebude.
V řadě Time a Element od ABB Elektro-Praga lze z rámečku 2x2 sestavit teoreticky nekonečně dlouhý dvouřadý rámeček. http://www117.abb.com/catalog.asp?thema=4151&category=1096
|
|
|
|
|
|
Jarda Petrák
|
|
« Odpověď #13 kdy: 03.09.2010, 12:53 » |
|
Ano počítal jsem se zásuvkami Tango, a rozteč dotyčných krabiček s delšíma packama je 81mm, takže by to mělo klapnout
|
|
|
|
|
Václav Pešek
Neverifikovaný uživatel @1
|
|
« Odpověď #15 kdy: 03.09.2010, 21:36 » |
|
unica dělá čtyřrámeček v jedné řadě, nebo šesti ve dvou...
|
CNC mechanik - §6
|
|
|
|
Jana Kaňovská
|
|
« Odpověď #17 kdy: 06.09.2010, 09:57 » |
|
Ta řada od Unicy se jmenuje Unica System - podomítková i nadomítková montáž, např. http://(U této adresy není záruka trvanlivosti, přidejte k příspěvku obrázek)/vypinace-a-zasuvky/unica-system-byt-pod-kontrolou Výhodou je, že se dají kombinovat i zásuvky pro ploché vidlice (tzv. euro), pak se dá vytvořit přípojné místo na jednu klasickou krabici.
|
|
|
|