Tvrdí 500W odpor. zátěž.
300W ind/kap.zátěž.
Kontakt na cca.2,3A.
Podobný dotykový spínač jsem už někde použil, ale spíná 5W LED svítidlo a zatím už několikátý rok bez problému. Jen nevím jestli to bylo uvedeno na český trh zrovna firmou ROON nebo koupeno jinak a jinde.
Jsou verze jak s relé tak s polovodičovám spínačem.Já měl s polovodičovým spínacím prvkem, nepitval jsem to tak bližší říct nemohu.
S kapacitní zátěží je to u polovodičů tak, že všechny proudové špičky nad povolený trvalý proud degradují polovodič. a ten jednoho dne odejde do křemíkového nebe.
Nevíce by se člověk dozvěděl z hodnot max špičkového proudu opakovatelného a neopakovatelné
ho daného spínacího prvku.
Údaj o kapacirní zátěži je jakýsi náznak serioznosti ale nikde se nepíše jaký náhradní obvod s kapacitorem a seriovým odporem se tím myslí. Spínat s tím nějaké větší množství LED světel bych se asi bál s ohledem na životnost. Ale to platí obecně pro spínač s takovými štítkovými hodnotami.
Co se týče označení CE, tak plný souhlas s tím, co tu zaznělo.
Když to odejde, budete se přetahovat se zdejším překupníkem o uznání záruky, při nákupu z Číny je velká pravděpodobnos
t že vám vrátí peníze nebo pošlou jiný spínač.
Pokud od toho spínače vyhoříte, budete mít v obou případech smůlu. Možná vás bude hřát pocit, že jste podpořili svým nákupem "českou" firmu - dle mého spíš překupníka s několikasetpro
centní marží.