Lukáš Rotrekl
|
|
« kdy: 09.02.2010, 13:37 » |
|
Potřebujeme s architektem najít nějaké vypínače do funkcionalisti ckého interiéru. Vzhledem k tomu, že chce opticky rozbít výšku stropu, potřeboval bych vypínače, které budou výrazně vodorovné i v jednoduchém rámečku. V minulosti jsme pro něj používali Moeller Cirio, který už ale není ve výrobě. Vzhledem k interiéru by měl mát co nejméně oblin, tedy měl by být v podstatě hranatý. Prostě Cirio vyhovovalo (viz obr.) Cenová úroveň by měla být cca do 300Kč za kus bez DPH. Rámeček bude určitě chtít kov. Legrand Galea, Unica TOP, jsou příliš kulaté... Axolut, Bticino jsou zase moc drahé Poradíte?
#112#
|
Vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem.....
Není mě jasné, jak je možné že spousta lidí, kteří umí psát, neumí číst.
|
|
|
Valter Mayer
Neverifikovaný uživatel @1
|
|
« Odpověď #1 kdy: 09.02.2010, 20:36 » |
|
Nepotěším vás. Víceméně jste si odpověděl sám.
Vybíral jsem přístroje do novostavby a prošel jsem toho poměrně dost, ale něco, co by odpovídalo Vašim požadavkům, si napamatuji (to ta skleróza).
Moeler nahradil tu starší řadu novými výrobky a už nebude k sehnání.
Možná ještě Logus 90 od Eltako.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lukáš Rotrekl
|
|
« Odpověď #8 kdy: 09.02.2010, 21:26 » |
|
Hmm, Gewis mě nenapadl...Mož ná to bude cesta. Sice se v praxi pohybuju pouhých 6 let, ale ABB, si myslím, že mě připomínat nemusíte )
|
|
|
|
|
|
|
|
Rudo
Neverifikovaný uživatel @1
|
|
« Odpověď #13 kdy: 11.02.2010, 09:49 » |
|
Axend od Moelleru
|
|
|
|
Lukáš Rotrekl
|
|
« Odpověď #14 kdy: 11.02.2010, 11:54 » |
|
Sice nevím jak axend vypadá, ale má jednu drobnou vadu: (viz. stránky výrobce)
Stávající designy PR20, PR20Soft, daVinci, CIRIO a AXEND budou do konce roku 2009 nahrazeny novými řadami Original, Intense a Pure. Od května je lze objednávat pro klasickou elektroinstala ci a sběrnicový systém Nikobus ve velkoobchodech elektro. Ukončení prodeje starší řady očekávejme na konci tohoto roku, od srpna se omezuje výroba a poté se budou vyprodávat už pouze skladové zásoby.
|
|
|
|