|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK

Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 06.03.2017, 11:10 » |
|
Má před sebou otevřené vzorníky obou typů. SWING L je oproti SWING robusnější s ostřejšími rohy. Šířka SWING L je cca 8,4cm. Šířka SWING je cca 7,9cm. Rozdíl šířek je v rámečku. Ten je u SWING L masivnější. SWING L dělá pětirámečky, SWING jen čtyřrámečky. Pevnost plastových třmenů je přímo úměrná šikovnosti montéra. Já s tím problém nikdy neměl, což se tedy musí rovnat tomu, že jsem tůze šikovný 
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
|
|
|
Milan Hudec

|
 |
« Odpověď #4 kdy: 03.10.2018, 20:25 » |
|
Za co bych ovšem výrobce nepochválil je obrácené schema zapojení zezadu na vypínači u typu 6+6. To musel být koumes jak řemen  Jinak za tu cenu je výrobek celkem v pohodě.
|
|
|
|
David Hruda

|
 |
« Odpověď #5 kdy: 03.10.2018, 21:30 » |
|
Rozdíl je pouze v rámečku. Ještě doplním Pavla- Swing L má dvojzásuvku s natočenou dutinou, Swing ne.
Já osobně nemám moc v oblibě ani jeden z nich, ale do mělkých krabic moc možností není.
|
Revize E2/A, montáže, projekty, alarmy... Smluvní partner společnosti EG.D Znalec v oboru ELEKTROTECHNIK A: rozvody a instalace, spotřebiče, hromosvody a ochrana proti přepětí, revize el. zařízení a hromosvodů. ELEKTRONIKA: zabezpečovací systémy, spotřební elektronika Jih ČR www.elektro-hruda.cz
|
|
|
mikipop
Neverifikovaný uživatel @1
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 04.10.2018, 21:35 » |
|
Dobře... díky
|
|
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK

Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 05.10.2018, 07:47 » |
|
V těchto případech, kdy se jde cena swing montují asforu, je aspoň kovová.
"To je takový překladatelský oříšek" 
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
|
|
|
|
|