|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan Franěk
Český elektrikář - živnostník
váš elektrikář a revizní technik
|
|
« Odpověď #9 kdy: 17.10.2023, 09:02 » |
|
Já jako běžný občan kvituji ....
Já to vnímám pozitivně i z pohledu elektrikáře. Podle ABB nejspíše ne. S novými mechanismy je to v Jablonci obecně problém. Naši zákazníci se třeba mnoho let ptají na otočný stmívač ovládaný dalšími tlačítky. ....
Osobně to vidím tak, že kdo nenabídne požadované funkce, bývá nahrazen někým jiným, kdo vyplní tuto díru na trhu. Na první pohled mě nový disajn nijak neuráží, ale ani úplně nezaujme. Díky standardnímu strojku nepřekvapí "zvukem" a úrovní kvality. Ve finále ale o jeho úspěšnosti rozhodnou zákazníci, bez ohledu na to, co si kdo z nás myslí. Ovšem s napětím očekávám jestli se ABBčko "hecne" v rámci propagace a doplní vzorníky nás montážníků v první linii o novou řadu. Osobně si potřebuji tyto novinky osahat a u zákazníků ukázat jak vypadají plasty, jejich tvary a barvy ve skutečnosti. Rozhodovací mechanismus je u vypínačů a zásuvek často založen na emocích z jejich "ohmátání" investorem/rkou.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
|
Jan Franěk
|
|
« Odpověď #11 kdy: 17.10.2023, 14:50 » |
|
Myslím si že dokola řešit marketingové výrazy a způsoby, není úplně pozitivní a konstruktivní, jak bylo na začátku požadováno. O fenoménu marketing toho už bylo řečeno dost. Zde se má diskutovat nad novou disajnovou řadou od ABB, ne nad jejich marketingem. Osobně se od těchto hloupých marketingových frází dokážu snadno oprostit a řešit (reagovat) konkrétní produkt.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
|
Jan Franěk
|
|
« Odpověď #13 kdy: 17.10.2023, 15:20 » |
|
Po špatných zkušenostech s řadou TIME a Element, by mě zajímala kombinace dvojitých vypínačů ve vícerámečku. I když podle dostupných snímků to vypadá lépe a podobný problém s "drhnutím klapek", by neměl nastávat, jako u jmenovaných řad. Jiné řady tento problém neměly. Jestli tedy dostanete do redakce nějaké vzorky na testování, zkus si vyžádat ten vícenásobný rámeček a dvojklapky.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Jan Franěk
|
|
« Odpověď #15 kdy: 17.10.2023, 18:21 » |
|
Marketing je nedílnou součástí produktu.
Nechápu jak hloubavého technika jako jsi ty, dokáže "rozhodit" pár hloupejch marketingovejc h výrazů, že nehodnotí samotný produkt, ale přihlouplé výlevy marketingového oddělení. Jako technik by jsi měl řešit techniku (produkt) a ne "leták" se šampionem Z tohoto pohledu to lze vnímat i jako vítězství marketingu nad technikou, protože i negativní reklama je reklama a to se jim evidentně povedlo. Navíc jediným výrazem - šampion, který mi na rozdíl od výrazů smart, chytrý, nejlepší, jedinečný, světový a podobně, nepřijde zase tak mnoho "úderný" a za hranou. Ale asi je to jen úhlem pohledu
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Jan Franěk
|
|
« Odpověď #16 kdy: 19.10.2023, 15:05 » |
|
Osobně ohmatáno školení s - nedovoluje zveřejnit - v Praze. Zaujaly mě matné barvy, které jsou v posledních letech velmi žádané.. Šampión je to zřejmě oprávněně, protože jako první z disajnu nabízí variantu s ovládáním přes bluetooth. Podrobnosti ať řekne sám výrobce
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Milan Hudec
|
|
« Odpověď #17 kdy: 19.10.2023, 23:00 » |
|
Nechápu jak hloubavého technika jako jsi ty, dokáže "rozhodit" pár hloupejch marketingovejc h výrazů, že nehodnotí samotný produkt, ale přihlouplé výlevy marketingového oddělení. Jako technik by jsi měl řešit techniku (produkt) a ne "leták" se šampionem Z tohoto pohledu to lze vnímat i jako vítězství marketingu nad technikou, protože i negativní reklama je reklama a to se jim evidentně povedlo. Navíc jediným výrazem - šampion, který mi na rozdíl od výrazů smart, chytrý, nejlepší, jedinečný, světový a podobně, nepřijde zase tak mnoho "úderný" a za hranou. Ale asi je to jen úhlem pohledu Nadnesené výrazy mě obecně nevadí, ale říkat vypínači šampion je na mne prostě moc. Pokud vyjdeme z obecné zásady kvalitativní vyrovnanosti jednotlivých stupňů řízení fi, tak potěš koště co to bude technicky za krám. Nebo mají jen prapodivný marketing a vše ostatní bude v pořádku. Každopádně nedůvěra zaseta jest.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|