Jaromír Jílek
Neverifikovaný uživatel @2

|
 |
« kdy: 07.02.2016, 09:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK

Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 07.02.2016, 11:59 » |
|
A kdo že to dá tu žalobu na Stream? Chlapi, při procházení netu zjistíte, že byste celý život mohli podávat žalobu za žalobou. No, ale jestli z vás má někdo tolik času.......... .
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
|
Miroslav Minařík
"Nejvyšším úkolem není teoretické poznání, nýbrž praktické umění žít!" Sokrates

Odborná publicistika v instalační elektrotechnice.
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 07.02.2016, 12:20 » |
|
Tak stačí jen přijít na způsob jak tím vydělávat a můžem se do toho vrhnout :-)
Přesně tak. Je to komické. Norma se zveřejnit nesmí, ale takové návody ano. Možná je to ale v pořádku. Záleží na inteligenci uživatele samotného. Pokud je on sám mimo, pak to příroda vyčistí sama. Škoda jen, že mohou zemřít i ti naprosto nevinní. Což mi připadá k sociálnímu přístupu Evropy trošku obráceně.
|
Elektrika NENÍ časopis! 
|
|
|
Lukáš Rotrekl

|
 |
« Odpověď #11 kdy: 07.02.2016, 12:31 » |
|
Prý zásuvka drží celá jedním šroubkem krytu....  To ten druhej papla co měnil vypínač na playtvak nebo kde to nedávno bylo, byl oproti tomuto profesionál na svém místě  Napsal jsem na stream, jsem zvědavej na reakci....
|
Vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem.....
Není mě jasné, jak je možné že spousta lidí, kteří umí psát, neumí číst.
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK

|
 |
« Odpověď #13 kdy: 07.02.2016, 13:06 » |
|
Napsal jsem na stream, jsem zvědavej na reakci....
Také tam právě píši
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK

|
 |
« Odpověď #15 kdy: 07.02.2016, 13:39 » |
|
Mám dojem, že jsem jim jednou už kvůli něčemu podobnému psal a nikdo se mi dodnes neozval. Pokud se neiozvou, podám na ně trestní oznámení. Je potřeba ukázat, že takto prostě NE.
|
|
|
|
|
Miroslav Minařík
"Nejvyšším úkolem není teoretické poznání, nýbrž praktické umění žít!" Sokrates

Odborná publicistika v instalační elektrotechnice.
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 07.02.2016, 14:14 » |
|
Na You Tube najdu spousty kravin, také neskáču ze střechy na střechu, jezdím na motorce a taky nejezdím po předním kole, i když takový šot, jak na to najdu. Je vůbec něco na takovém int. šotu trestné? O jaký se jedná tr. čin? Nejsem právník, ale nejsem si jist vůbec skutkovou podstatou. Video je video.
Ono je to tak, že záleží na tom jaká autorita to uveřejňuje. Youtube sám o sobě je pouze prostředek, záleží na majiteli příslušného kanálu. Youtube garantuje, že nebude k mání škodlivý obsah pro mladistvé, rasistický ..., ale dál již nedosáhne. Proto se uživatel orientuje na autora videa. V tomto případě Kutil Ondra není autorita. Je to Stream.cz, který tento obsah zveřejňuje. Tam si uživatel může říct: " když to vydává Stream.cz", tak to snad není špatně". Zveřejňované informace mají svá pravidla. Proto i u nás v diskusích jsou nastavena tak, aby pokud možno nedocházelo ke kolizím. V případě Kutila Ondry jde o snadno napadnutelný obsah. Pokud by měl někdo chuť se soudit, tak mu Stream.cz hodně nahrává. Ovšem i bez žaloby to snižuje jeho kredibilitu.
|
Elektrika NENÍ časopis! 
|
|
|