všem za názory.
MW vyčouzena na total = zdroj pro elektroniku je mimo napájení zbytku
po ohledání => MW připojena na fázi 1, vše zaplé a odešlé na fázi 2,3
to David Hruda: ano, ale dotaz jsem položil proto, že si toho nejsem vědom - když utáhnu šroub v čoko tak to poznám i na kabelu (vodiči)
to Radim Strycharski - varistory se staví na rms jak říká JS -- prohlídněte si nabídku obchodů s elektronickými součástkami
to Antonín Vaněk - 100% ne, to by neudržela tl. u zářivky ani úsporky (ale i já jsem dělal ve sklepě pod čelovkou...)
to ACEOF ACES: toho se bojím taky, šlapal jsem v té spoušti jak v hnoji - z vysoka, ale nahusto
to Ludvík Kubík: ANO na všechny otázky, jsem totiž od fochu - platnou vyhlášku i s potvrzenou (a odmakanou) praxí mám teprve 17let (PS: elektroniku dělám od 11 ;-) -půl základky navíc) - jak říká jeden soudruh socan (jméno tý kuy si nepamatuji) jsem parazit - mám foto zdroje (předřadníku) pro zářivku s varistorem DEATH, kde mi jeden dobrák nahulil dvě fáze... (AV to povídá)
to Jiří Schwarz: prosím o radu nápovědu -> vinutí traf (china)
1. jak dlouho musí procházet něco co ho přepálí
2. jaká špička udělá to samé v době do vybavení jističe - to jsem tuto protáhl => CY 2,5
to all: co mohou provést v síti trafa mikrovlnky, lze upálit trafo a nevzít varistor na fest
PS: jsem na mateřské dovolené tudíž makám jako šroub, poté co se vrátí mami, jede do práce tati (jsme bílí, musíme si poradit)