JITKASTREJCKOVA
|
 |
« kdy: 01.08.2008, 18:43 » |
|
Mohl byste mi prosím někdo poradit, kolik může stát oprava indukční varné desky Candy. Odbouchl nám ji elektrikář špatným zapojením, bohužel je to kamarád co má hluboko do kapsy, takže si na něm nic nevezmeme.
Dvě plotny stále fungují, 2 jsou kaput. Ještě jeden dotaz, mohu bez rizika používat ty dvě funkční?
|
|
|
|
|
jojík
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 01.08.2008, 20:19 » |
|
Mohl byste mi prosím někdo poradit, kolik může stát oprava indukční varné desky Candy. Odbouchl nám ji elektrikář špatným zapojením, bohužel je to kamarád co má hluboko do kapsy, takže si na něm nic nevezmeme. Dvě plotny stále fungují, 2 jsou kaput. Ještě jeden dotaz, mohu bez rizika používat ty dvě funkční?  za odpověď Jo Candyny to je primo past na elektrikare! Mam ji take doma. Tady se nejde ridit podle barev ale jen a pouze dle navodu - jen mam takovy dojem ze ta castka byla nekde uvadena vetsi. Zkuste se podivat take sem living.cz - sekce diskuse
|
|
|
|
|
raj
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 01.08.2008, 23:06 » |
|
Většinou odejde IGBT tranzistor v ceně cca 200kč. Stačí někdo, kdo rozumí polovodičům , třeba i TV opravář. Schema je primitivní, inspirace v angličtině třeba na www.fairchilds emi.com/an/AN/AN-9012.pdf
|
|
|
|
Jan Franěk
Český elektrikář - živnostník

váš elektrikář a revizní technik
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 01.08.2008, 23:41 » |
|
Už jsem vám odpovídal na tento dotaz jinde.  Ale ještě jednou zde. pokud je to kamarád , ať potvrdí zár. list a většinou se to povede reklamovat. Potom neplatíte nic. Jinak by měl nést odpovědnost on. Pokud nemá pojištění "na blbost" je proti sobě. Pak platí opravu celou on.
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
Jan Franěk

|
 |
« Odpověď #5 kdy: 01.08.2008, 23:45 » |
|
Ještě něco k další otázce. pokud je připojen ochranný vodič nehrozí vám žádné riziko a můžete používat zbylé plotny. Ale doporučuji vyřešit záruku co nejdříve.
Cena se bude odvíjet podle ceníko autorizovaného servisu. bývá to okolo 2000 až 3000kč. Bastlení nedoporučuji. Přicházíte tak o záruku úplně.
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
Zdeněk Halabica
Neverifikovaný uživatel @1
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 02.08.2008, 20:01 » |
|
, oprava této indukční varné desky , kterou jsem svou nepozornosti také poškodil mě stála cca 20 Kč na materilálu a približně hodinovou demontáž než jsem na to přišel a 15 minutovou montáži. Jednalo se o indukční varnou desku PVI 640 C. Cenu servisního technika cca 4000 Kč jsem nehodlal respektovat. Bližší informace na e-mail.
|
|
|
|
Jan Franěk

|
 |
« Odpověď #7 kdy: 03.08.2008, 22:31 » |
|
A porušení záručních podmínek vám nevadí? Pokud to uděláte sobě tak prosím, ale varujte i zákazníka , aby věděl co to pro něj znamená.
|
|
|
|
|
Rene Mag
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 25.08.2014, 09:55 » |
|
Poprosil bych o váš názor na možnost opravy
u indukční varné desky Candy PVI 640C, přestal po šesti letech fungovat dotyk, tedy lze desku zapnout, nastavit telpotu na 5, a pak se ovládání jakoby uzamkne, nereaguje z ovládání žádná pozice, toto trvá 15-50 sekund, pak lze zase chvíli, nebo již pořád ovládání používat. Je to případ od případu.
|
|
|
|
|
|
Martin Trávníček
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 19.05.2015, 16:06 » |
|
Mam stejny problem s dotykovym ovladanim jako ReneMag. Nemate nekdo vice zkusenosti? www.opravarna. cz nejak nefunguje. díky za jakýkoliv tip.
|
|
|
|
|