Proudová zatížitelnost 1 fáze na 4mm je 44,8A, ale nulák má pouze 44,8A, takže celkem bych jenofázové spotřebiče mohl zatížit na tuto hodnotu. Proudový chránič jsem volil 30mA/25A/4pol/AC. Za proudovým chráničem jsem zařadil 3x 1f jistič B16 a 2x 1f B10. Fáze jsem rozdělil na jednotlivé jističe B16, takže při zapnuti "katastrofálního" vysavače s kabličkem jak k mixéru

žarovka ani neproblikne. V plánu skutečně nemám dávat 3fáz. zasuvku pro cirkuli. Trošku jsem blbec, protože jsem se nepodívál do středové rozvodnice a automaticky předpokládal sít TN-S, ale ono ejhle, EON šetřil kde mohl. Udělal sít TN-C s tím že středový vodič uzemnil zpusobem zatlučeme tam nerezovou tyčku a sr.. na to. Jako hlavní přívod samozřejmě hliníkový kabel, no fuj. Ja ten hlinik nemám rad.
Měl jsem tam protáhnout jiný kabel. A to pro TN-C, holt už jsem modrý a zelenožlutý "oddělil" a spojit je zpět nesmím.
Do budoucna tam protahl CYKY 5x10mm s tím že bych až v rozvodnici předělal PEN na PE a N a PE uzemnil. A pro klid tam tu malou 3f zásuvku udělal. Bylo mi řečeno že tam nikdy nebude, ale víte jak to s těmi lidmi je. Holt chybami se člověk učí. Na druhou stranu, bude to zemněno ve více místech

.
Diky chlapi...