Jan Černík
Neverifikovaný uživatel @1
|
 |
« kdy: 04.07.2012, 11:00 » |
|
Existuje zvonkové trafo šířky jednoho jednofázového jističe na DIN lištu? Našel jsem jen trafa šířky 2U a 3U s rozdíly v max. odběru. Postačí mi trafo s jedinou odbočkou na 8V střídavých.
|
|
|
|
|
|
|
Jan Černík
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 05.07.2012, 09:02 » |
|
Ano, máte pravdu, potřebuji skutečně střídavý zdroj pro zvonek. Mohl bych použít zdroj DC (šíře 1U) + DC bzučák (šíře 1U), ale dávám přednost zvuku klasického mechanického (nejiskřícího) zvonku.
Ještě chvíli počkám, třeba někdo tenké zvonkové trafo viděl.
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK

Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 05.07.2012, 10:32 » |
|
Pokoušel jsem se vám pomoci, ale ani po cca hodině jsem jednomodulový zdroj vámi požadovaných paramatrů nenašel.
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK

Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 05.07.2012, 11:35 » |
|
Petře, jelikož tě znám, ničemu se nedivím....... .......jsi jeden z nejlepších internetových špionů, které znám tzv. kybernetický dědeček. Jako vždy Ti dává Horác hlubokou poklonu 
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
|
Fuk Tomáš

|
 |
« Odpověď #8 kdy: 05.07.2012, 12:34 » |
|
Petře, jsi jednička! Jen pro doplnění - i ten Wylex z 1. odkazu se dělá taky na 12 V.
|
Když vím, rád poradím: fyzika, elektronika, IT, ale i obchod a právo. Když nevím, ptám se anebo držím ústa.
Jen ten, kdo něčemu stoprocentně rozumí, to dokáže vysvětlit tak, aby tomu nikdo jiný nerozuměl. (Murphy)
|
|
|
Petr Doležal

emeritní projektant z Brna (prostě důchodce)
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 05.07.2012, 15:30 » |
|
Petře, jsi jednička!
Houbelec. Zadal jsem do překladače: zvonkový transformátor 1 modul, anglicky mi to vrátilo: Bell transformer 1 module. Tento text jsem zadal do Googlu a bylo hotovo. S minimem znalostí maximum informací
|
Na zdraví a abychom byli lidmi to vám přeje celoživotní projektant nn, vn, někdy i vvn rozvodných zařízení
|
|
|
Fuk Tomáš

|
 |
« Odpověď #10 kdy: 05.07.2012, 17:04 » |
|
No ale ta šikovnost je přece právě v tom, umět se správně zeptat!
|
Když vím, rád poradím: fyzika, elektronika, IT, ale i obchod a právo. Když nevím, ptám se anebo držím ústa.
Jen ten, kdo něčemu stoprocentně rozumí, to dokáže vysvětlit tak, aby tomu nikdo jiný nerozuměl. (Murphy)
|
|
|
|
Jan Černík
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 09.07.2012, 14:10 » |
|
Díky všem za odkazy i za doporučení ohledně sekundárního napětí. Vedení není dlouhé, ale stojí to za zvážení.
|
|
|
|