Jsem sběratel historických rádií a TV, k renovaci se snažím co nejvíce používat původní šňůry a třeba je i různě opravovat, když je původní šňůra ale už opravdu hodně poškozená a už opravdu hodně nebezpečná, tak s úspěchem používám ten hnědý opředený kabel co mají v Real Elektro + starou bakelitovou zástrčku, nakupoval jsem ho vždy od kolegů sběratelů, nyní se mi zásoby už tenčí, proto plánuji objednat celé klubo přímo z Real Elektro. musím říct, že to opravdu vypadá celkem hezky, ze začátku je sice kabel takový hodně lesklý, ale časem to "zajde". Kabel je na tloušťku stejný, jako většina těch původních, navíc to má výhodu, že pokud ho použiji k přijímači, který má síťové trafo, mohu z bezpečnostních důvodů plechové šasi uzemnit, protože v kabelu jsou tři vodiče, oproti původním dvoum. Pokud ho dávám k "universálnímu přijímači" nebo TV, který má šasi přímo spojené s jedním pólem ze sítě, tak ten zeleno/žlutý vodič prostě nechám nepřipojený, co se tloušťky celého kabelu týče, není ani poznat, že tam je o drát navíc.
Dávat k jakémukoliv historickému spotřebiči ať už lustru, lampě, nebo rádiu moderní plastový kabel je zrůdnost!