Asi bych to tak neprožíval. Tazatel byl důrazně varován, že pokud nemá ani páru o úplných základech toho, do čeho se chce vrtat, měl by to raděj nechat na těch, co o tom něco ví.
Taky vím, kde mám žlučník, ale vyndavat ho nebudu, ať to udělá doktor, byť jsou desítky fór, kde by mi poradili jak na to, ale na většině by mne odkázali na chýru.
Například v německu se takové dotazy moc neřeší. Němec potřebuje zásuvku, tak si zavolá elektrikáře.
Já si taky umím vyměnit brzdy nebo náboje a spoustu dalších věcí na autě, ale protože to nedělám denně, tak raděj dám auto servismanovi a vyšetřený čas věnuji odpočinku, zálibám, nebo práci, kterou, ovládám zase já a vydělám snadno na opravu.
Sobeckost na internetu, no, to není moc lidma, ale dobou. Dávno není všechno všech a know-how je cenná komodita.
A když k tomu připočtu, že se přibližujem tupým američanům stran soudů za všechno možné, není daleko doba, kdy tazatel vedený radou z internetového fóra, který to náhodou přežije, nebo jeho pozůstalí, budou vymáhat odškodnění na tom, který v dobré víře něco poradil.
Navíc základy všeho lze snadno najít práve na internetu, ať už na stránkách výrobců, nebo v jejich katalozích.
A Bilbo Pytlík byl jinak taky celkem hamižný lakomec, s tím podvodně získaným šmukem...