Diskuse Elektrika.cz
 Veřejnost, spotřebitelé, neodborníci, kutilové, laici
  Plánování, úvahy, vysvětlení, pochopení principu, rozhodování o tom, co si přeji, potřebuji, chci ...
   Lze nahradit kabel AYKY kabelem CYKY? |
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. |
« předchozí další »
|
Upozornění!
Odpovědi na témata nejsou právně závazné!
Na elektrickém zařízení smí pracovat pouze osoba s příslušnou kvalifikací dle nařízení vlády 194/2022 Sb.
Podrobnosti zde!
|
Autor
|
Téma: Lze nahradit kabel AYKY kabelem CYKY? (Přečteno 25144 krát)
|
SLEDUJTE PODOBNÁ TÉMATA ZDE! | Příbuzné diskuse a články z Elektrika.cz | Příbuzné diskuse a články z Kutil.elektrika.cz Jaké kabely budou potřeba k rekonstrukci bytu? Existuji podomítkové kabely? Jaký typ kabelu použít pro přívodní vedení kůlny v zemi? Je možné že poškozená izolace kabelu způsobuje odběr proudu? Opravdu se nesmí CYKY kabel používat do lišt? Aký je najnižší dovolený silový prierez, ktorý je možné uložiť do zeme? Je CYKYLo v trubce přijatelný? Je přípustná instalace flexibilními kabely s gumovou izolací? Jaký byste mi doporučili přívodní kabel pro bytovou rozvodnici? Aké použiť káble v spoločných priestoroch v novostavbe obytného domu. Mohu použít na realizaci přípojky rodinného domu lanový CU kabel? Jak správně prodloužit kabel 220 (230V) v zemi ? Kdy mám použít kabel CYKY a kdy CYKYLO? Je možné použiť H05VV-F (CYSY) s prierezom 0.75 pre izbový termostat? Jaký kabel mám použít pro napájení RD, z hlediska dostatečného dimenzování? Jaký typ kabelu mám použít k napájení zahradní pergoly a bazénu? Môžem použiť káble CYKY na stenu v kúpelke pod sadrokartonom? Je spojení kabelu CYKY 3x2,5 a CYKYlo 3x1,5 bez doplnění jističe povolené? Jaký kabel mám zvolit pro zemní vedení od ER do RD? Jaký je mimo tvar průřezu rozdíl mezi CYKYLo a CYKY? Je vhodný kabel s označením LKM-HF 3G1,5mm pre sv. obvod v rod. dome? Je možné spojenie kablov CYKY 5Cx1,5 a CYKY 5Cx2,5 paralelne? Existuje kabel sdružující silový kabel s ovládacím v jednom kabelu? Jaké je oznaceni stineneho elektrickeho kabelu? Jaký je rozdíl v kabelu třeba CYKY 4Bx10 a CYKY J4x10? Jak dlouhý muže být kabel CYKY 3x1.5mm2? Podľa akej logiky sa dá zistiť, či označenie káble znamená plochu, či prurez? Pomůžete mi někdo s vysvětlením písmenného označení kabelů? Mohu použít kabel CYSY do země? Je možno použít CYKY-J 3x2,5 pro rozvod 1f 230V v zás.rozvodech anebo CYKYLo? Do jakého celkového výkonu mohu použít kabel CYKY3Cx1,5? Jaký zvolit průřez žil v kabelu pro halogenové osvětlení u bazénu? Přenese 2,5mm^2 ohebný kabel 800V? Je vhodné použití kabelu CYSY v omítce? Kde sehnat opletené kabely na výměnu původních ve starožitném lustru? Jaký použít typ kabelu pro přípojku domu pro uložení do země ? Jaké kabely použít na stoupačky činžovního domu? Aké su možnosti nápravy zámeny CYKY-J za CYKY-O od vypínača k svetlu? Jaký kabel potřebuji pro přípojku s hodnotou hlavního jističe je 3x25A? Čím nahradiť kábel CYKY-4C? Je možné použiť v zemi kábel N2XH-J 5×10? Mohu použít kabel CYKY J 5x10 (motaný z drátků)? Proč použít kabel CYKY pro přívod pro RD? Može byť použitý tienený kábel na elektroinštaláciu? Jaké kabely zvolit pro rekonstrukci bytu? Na čo sa používa CYKY kábel ZŽ-ZŽ-M ? je možné použít smršťovací spojku k napojení plochého a kulatého kabelu? Jaký přívodní kabel zvolit pro bytový dům se 14 byty? Lze použít pro rozvody kabel CYKY 3Bx2,5? Může vést k vypínači kabel CYKY a od vypínače ke světlu CYKYLo? Jaký kabel použít ke světlu mezi prkny na stropě ? Lze použít na zásuvkový okruh kabel CYSY 3x2,5? Nevíte cenu ohebného CY kabelu 4x25? Lze použít kabel CGSG 3x2,5 pro domovní instalaci? Na co mohu použít kabel CYKY-0 3x1,5? Je kábel N2XH-J 3x2,5 vhodny na uloženie na drevo ? Lze nějakým způsobem využít do rekonstruované instalace V TN-S kabel CYKY 4x4J? Stárne izolace na kabelu CYKY vlivem povětrnostních vlivů? Je nový kabel lepší, než starší, který má o 50% větší průřez kabelu s izolací? Jaký typ kabelu lze použít do drátěného žlabu? Jaký typ kabelů použít pro pohony vrat? Je kabel od HDO k tepelnému čerpadlu vhodný CYKY nebo CYSY? | | |
|
|