Vy si asi děláte legraci co ... vyřešit připojení do DS.

No to si práve nerobím. Viem čo obnáša pripojenie do DS. Mám dokonca na stole vyjadrenie distribučnej spoločnosti s pripomienkami.
Malá veterná elektráreň tohto typu ešte nie je na Slovensku inštalovaná, teda skúsenosti nie sú. Aká je situácia v ČR neviem. Ak o niekom viete, prosím dajte mi kontakt.
Problém je, že to bude pripájané priamo do DS, aj keď mne osobne sa vidí ostrovná prevádzka s nabíjaním akumulátorov pre takéto výkonovo malé, jednofázové zariadenie výhodnejšia. Ale náš zákazník, náš pán.
Príručka v anglickom jazyku nie je problém. Vlastním aj európsku verziu príručky, tiež slovenský preklad. Tieto verzie však nie sú verejne dostupné, tak som poslal link na niečo čo je. Šlo hlavne o predstavu o aké zariadenie sa jedná a to sa dá zistiť aj z verzie príručky, ktorú som zaslal. Model bude samozrejme 230V/50Hz, ako inak
Asi som sa nevyjadril dosť jasne. Problematické je pre mňa hlavne:
Podľa STN 33-200-4-41: za miestom rozdelenia vodiče PE a N nesmú byť spojené. Ak zohľadníme tok prúdu(pre určenie smeru čo je "pred" a čo je "za") z elektrárne do DS, tak spojenie PE a N na svorkách elektrárne predstavuje spojenie odporujúce norme.
Opravte ma prosím ak sa mýlim.
Takže opakujem otázku:
Ako je možné pripojiť danú malú VtE(TN-S) do DS(TN-C) aby toto pripojenie spĺňalo platné technické normy?