Filip Pokorný
|
 |
« kdy: 17.10.2012, 23:43 » |
|
Dnes jsem narazil na tento výrobek: http://www.tvproducts.cz/cz/detail/Sporic-energiev návodu nic bližšího nebylo, jenom to co je na netu a prodavačky samozřejmě nevěděly vůbec nic. Asi to má fungovat jako kompenzace, ale moc se v tom nevyznám a tak by mě zajímalo jestli to může nějak fungovat nebo je to jen na tahání peněz z důvěřivých zákazníků?
|
|
|
|
|
|
|
Jiří Buben

Revize a údržba elektrických zařízení a strojů
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 18.10.2012, 06:01 » |
|
Je to jen drahý nesmysl k ničemu. No jo odjakživa se vždy najdou jedinci, kteří se snaží profitovat na něčí neznalosti a nebo všeobecných pravidlech, která si přizpůsobí k obrazu svému. Je to sice odbočení od tématu a mimo zaměření portálu, ale v pondělí jsem se stal obětí dalo by se s nadsázkou říci podvodu. Jedu si takhle autem, a na přechodu pro chodce na mě mává chlap. Zastavím, protože se domnívám, že chce přejít. Jenže omyl. Tři rychlé kroky a už se mi sáčkoval na místo spolujezdce. Byl to stopař. To jsem čuměl.  Ale na druhou stranu, kdo se neptá nic se nedozví a pak může naletět. Ještě by mě zajímalo jaká střívka se skrývají pod krytem. Možná bychom se divili, nebo spíš nedivili. Třeba tam není zhola nic, než pár led diod reagujících na ta tlačítka. 
|
Revizní technik E2/A Údržba a opravy elektrických zařízení strojů, průmyslových elektroinstala cí a hromosvodů. Dřevozpracujíc í průmysl a prostory se zvýšeným nebezpečím požárů. Stále se učím.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jirka Š. Svejkovský

Chomutov, projekty, revize E1A, E1B, E1-C5
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 18.10.2012, 09:35 » |
|
Obchodníků z deštěm je spousta. Začíná to nevinnými "pololžemi" o modré síle, která funguje lépe, než "obyčejný" produkt a končí to bezkontaktním vysoušečem zdiva na půdě Národního divadla.
Jenomže, kde není žalobce, není soudce. A komu by se chtělo do sporu se společností, která má na právní servis výrazně víc peněz?
|
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1A, E1B, E1-C5
|
|
|
Petr Kuklinek
Neverifikovaný uživatel @1
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 18.10.2012, 09:53 » |
|
|
|
|
|
|
Jiří Schwarz

|
 |
« Odpověď #13 kdy: 18.10.2012, 11:09 » |
|
Kdo jste byl poslední dobou v OBI? Asi před týdnem v Plzni jedna visačka vedle druhé, samý výrobek, který "pomáhá šetřit energii", mimo jiné to bylo u prodlužek s vícenásobnými zásuvkami a VYPÍNAČEM.
Abych se naučil "šetřit" tak, že budu vypínat to, co nepotřebuji aby běželo, na to nepotřebuji "reklamu z baumarketu", na to snad normálnímu člověku stačí správné použití mozku...
|
Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl! Příspěvky psané kurzívou berte s velkou rezervou a nadhledem :-)
|
|
|
|
|
|
|