|
|
Václav 3
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 17.11.2010, 09:42 » |
|
Nekorektní jednání zástupců různých prodejců energie a telekomunikačn ích služeb je běžné.
Obvykle s nimi rozhovor velice rychle ukončím. Pokud přijdou osobně, tak je nikam nepouštím a neukazuji jim žádné faktury a doklady a různé nabídky po telefonu likviduji poznámkou, že se nebudeme vzájemně zdržovat.
to kol. Alin: "Obejdu", který se prokazuje upatlaným papírkem a neplatným (znehodnoceným) OP bych nechal prověřit policií, protože to může být také vykradač bytů nebo tipař, pro zloděje pracující.
|
|
|
|
|
|
František Šohajda

RT E2-A
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 17.11.2010, 10:42 » |
|
Nejvíc mě rozhořčí když takový to prodejci zejména elektřiny začnou poučovat elektrikáře... . Pokud si nachytají toho, kdo nezná podrobnosti... ...budiž.... PS: Jednou se mě stalo že někdo zazvonil před dveřmi,že prý chce zapsat elektroměr...m ám elektroměr volně přístupný, tak mě to bylo trochu divné...otevře l si dveře rozvaděče a začal se ptát na jméno, RČ, bydliště...... ..přizná se že jsem byl trochu zaskočený, tak jsem nadhlédl do jeho "papírů" sice tam něco psal, ale jak jsem uviděl na bloku hlavičku PRE /já jsem byl v regionu tehdy JME/...tak jsem ho hnal,ani nestačil zabouchnout dveře od auta.......... ..pak jsem se dozvěděl že ve vedlejší vesnici tento "floutek" okradl důchodce asi o 10 000.-Kč Kdy otevřeli děti,nebo žena asi by to dopadlo podobně...  Proto od této doby s podomními prodejci dělám krátký proces!  
|
RT -EZ - elektroinstala ce domovní, specializace na zdravotnické rozvody... revize ve zdravotnictví ...už 40 let....
|
|
|
Miroslav Minařík
"Nejvyšším úkolem není teoretické poznání, nýbrž praktické umění žít!" Sokrates

Odborná publicistika v instalační elektrotechnice.
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 17.11.2010, 10:57 » |
|
Když to vezmeme kolem a kolem, taktito prodejci nemají efektivnější možnost nabídky. Lidé sami od sebe nepůjdou "někam" změnit dodavatele, když tomu notabene nerozumí. Jediná možnost je lidi "utáhnout" na úspoře. Na to slyší všichni. Až k nám přijde podobný exot, mám připravený diktafon a prověřím jeho znalosti  Audionahrávky umíme zveřejnit i zde, že? :-)
|
Elektrika NENÍ časopis! 
|
|
|
Jan Franěk
Český elektrikář - živnostník

váš elektrikář a revizní technik
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 17.11.2010, 11:22 » |
|
Podle mne to moc legální zrovna není. Prokazovat se neplatným dokladem a cpát se k někonu do domu. To su žádá o to, uvařit mu kafe a mezitím zavolat policii. Možná bychom se divili. Spíše mě ale udivuje to, jak je možné, že i když jsou všichni neustále masírování médii zprávami o podvodnících a zlodějích, tak se vždy najde dost těch, kteří jim skočí na špek. Osobně je také vyháním a telefony s díky a nezájmem ukončuji. Po dotatu, jestli po mě chtějí nějaké peníze a že žádné nemám, už většinou ani nemají chuť dál nabízet  Poslední zkušenost byla sprodejci filtrů na vodu. Ti začali namáčet lakmusové papírky do studny a pak nám cpali filtr za 45 000kč a každoroční výměnu filtrační vložky za 4 500kč.
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
|
|
Robert Vozka
Neverifikovaný uživatel @1
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 30.06.2011, 21:38 » |
|
Teď tu byl..... Právě teď tu byl...  (jak by se dalo parafrázovat). Chlápek, naprotosto typickej prodejce čehokoliv, kteří se většinou vyskytují na frekventovanýc h místech po Praze... (neboli mi bylo jasné na první pohled, že mu určitě nic nepodepíšu, ani kdybych to měl mít na mnoho let zadarmo...) Že je z "energetiky" a také cosi o RWE (ale nic jsem neviděl, tak je otázka za koho opravdu jedná) Prej jestli už u nás někdo byl kvůli podepsání smlouvy, že je teď větší konkurence...R WE vstoupilo na trh... bude se snižovat cena za distribuci... a fixovat na další 2 roky... a podobné kecy... Tak opravdu nevím, asi hoch prošel jenom rychlým školením prodejců, ale o elektřině (z prodejního hlediska) toho asi moc neví... (ale že distribuci dodavatel neovlivní by mohl vědět  ) A když si hraje na prodejce, tak by alespoň mohl vědět, že na relativně mladého "zákazníka", kterého potká (zrovna v tu chvíli) v obleku musí zkusit jinou písničku a znalosti než na babičku ze zapadlé vesnice. (nechci babičky urazit, ale asi většinou nebudou s této oblasti tolik sběhlé jako já) Takhle se konkurence prostě nedělá... (teda pokud té firmě, která takovéhle lidi posílá nejde jenom o krátkodobý profit)  Neměl jsem moc času (a samozřejmě jsem ho navíc nečekal), takže jsem ho (ještě relativně slušně) poslal dál... ale příště si zkusim nechat dát nějakou nabídku písemně 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|