|
|
|
|
TOMÁŠ KLIMECKÝ
|
|
« Odpověď #3 kdy: 21.01.2012, 23:55 » |
|
Toto je China Export resp. nějaký hybrid mezi China Export a evropským CE. Zřejmě v Číně zjistili, že někteří evropané už vědí, jak daleko má být C od E, tak to trochu upravili.
Asi máte pravdu ?!, Katalogové číslo výrobku mě na stránkách výrobce vůbec nevyskakuje ,Jsem zvědav na reakci firmy jimž zašlu dopis.
|
|
|
|
|
Fuk Tomáš
|
|
« Odpověď #5 kdy: 22.01.2012, 00:33 » |
|
Informace o tom, kdo není výrobcem, či která komponenta není součástí výrobku, mě vždycky dost nadzvedne. Nedá mi to, abych při sobotním večeru nepřipojil seznam předmětů, které padák před seskokem nemá obsahovat (z pera Jana Vodňanského).
|
Když vím, rád poradím: fyzika, elektronika, IT, ale i obchod a právo. Když nevím, ptám se anebo držím ústa.
Jen ten, kdo něčemu stoprocentně rozumí, to dokáže vysvětlit tak, aby tomu nikdo jiný nerozuměl. (Murphy)
|
|
|
František Šohajda
RT E2-A
|
|
« Odpověď #6 kdy: 22.01.2012, 09:54 » |
|
Minulý týden jsem zakoupil v Horbachu interiérové svítidlo české firmy TOP LIGHT, typ 5502/40/B 2XE27 60W IP20 /tzv.UFO/ Pokud já vím, tak Hornbachu si nekoupím ani hřebík....(i ty jsou zkoucené blato ) ne tak "VTZ" výrobek ? Taky jsem tam nakupoval, ale to jsou už léta.....
|
RT -EZ - elektroinstala ce domovní, specializace na zdravotnické rozvody... revize ve zdravotnictví ...už 40 let....
|
|
|
Václav 3
|
|
« Odpověď #7 kdy: 22.01.2012, 10:06 » |
|
V Hornbachu v Praze na Černém mostě mají dobré stavebniny typu "Drive in" a to je asi jediné, co a kde se u nich dá nakupovat, zbytek je docela slabota, někdy ještě silně předražená.
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
|
« Odpověď #8 kdy: 22.01.2012, 10:59 » |
|
Za málo peněz se prostě hodně muziky pořídit nedá. Nevydrátované Plafoniery 2x40 nebo 2x60W se prodávají zcela běžně. Šroubek na PE (PEN) není potřeba, neboť je kryt svítidla propojený držáky objímek, jenž jsou těmito šroubky vybaveny.
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
|
|
|
Jiří Schwarz
|
|
« Odpověď #12 kdy: 23.01.2012, 07:10 » |
|
Pripájam aj ja jeden výrobok ktorý má označenie CE a myslím, že mu niečo chýba.
Ta fotka demonstruje jeden obrovský rozpor. Ano, takový výrobek může mít CE označení. Může splňovat požadavky v "části evropy". Když si tohle koupí "němec", doma mu to bude fungovat správně, bezpečně. Když s tím přijede "do čech" a přiveze si "německý spotřebič", vidlice je v univerzálním provedení a zásuvka podle "jeho" spotřebiče. Taky OK A když se do toho pokusí někdo zasunout "českou" vidlici, bez mechanických úprav mu to nepůjde. A když tam někdo začne vrtat díry, dělat nějaké mechanické úpravy, už tím ztrácí platnost "prohlášení o shodě" On by byl problém vydat CE certifikát na cokoliv, co by nemuselo být slučitelné s jakoukoliv "národní normou" nebo "národním doplňkem" nějaké normy.
|
Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl! Příspěvky psané kurzívou berte s velkou rezervou a nadhledem :-)
|
|
|
|
Jirka Š. Svejkovský
Chomutov, projekty, revize E1A, E1B, E1-C5
|
|
« Odpověď #14 kdy: 23.01.2012, 08:16 » |
|
U systému SCHUKO je kolík nahrazen bočními plíšky. Pokud máte vidlici v provedení EURO (má zdířku i boční plíšky), můžete jí používat s tímto prodlužovákem. Pokud máte vidlici bez bočních plíšků, neměl byste jí tam dostat, kvůli výstupkům. I když u starších vidlic to při troše snahy šlo.
|
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1A, E1B, E1-C5
|
|
|
|