Ježišmarjá, tak se chlap uťal, třebas mu stará nedala, prace ho nebaví, je mizerně placený, bolí ho zuby........at d.
Nedělal bych z toho trágu.
Pozoruhodné zamyšlení!Už slyším Radka, Honzu, Jirku, Milana, myslím kamarády, co sám dobře znáš, jak by dotyčného roznesli v zubech.
Když jsem pracoval v podobném velkoobchodu já (1985-1988), bylo přesné vychystání zboží hlavní prioritou skladníků. Ti kluci neznali elektrotechnik
u, ČSN atd. ale perfektně zbožíznalství. Když něco nesedělo, volali nám, kteří o tom věděli víc.
Nezřídka se stávalo, že volali klientům, že mají chybu ve specifikaci objednávky. V tom, mnou popisovaném případě jsem si připadal jako v Lídlu nebo na Aliexpresu. Co si naklikám, to mám. V pořádku. Nová doba. V takovém případě není v souladu to, co o sobě takový velkoobchod tvrdí! Že si zakládá na odbornosti a takové výroky jsou připomínány nespočetnými selfies na veletrzích. Kde vidíme jak pracovnící odborného velkoobchodu se společně fotí na různých událostech.
Sice moc nerozumím tomuto způsobu firemní žurnalistiky ale dovozuji, že si máme myslet, že je o nás odběratele odborně postaráno.