Jirka Š. Svejkovský

Chomutov, projekty, revize E1A, E1B, E1-C2
|
 |
« Odpověď #18 kdy: 28.06.2021, 20:52 » |
|
Váhám, jestli mi to víc připomíná Eltrick anebo Harvardské investiční fondy.
Spousta řešení se potýkala s nedůvěrou, odmítáním, negativní publicitou a nakonec z toho byl úspěch. Uvidíme. Držím palec.
|
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1A, E1B, E1-C2
|
|
|
|
Petr Hruby130
Neverifikovaný uživatel @1
|
 |
« Odpověď #20 kdy: 26.07.2021, 19:54 » |
|
0 slovy nula protoze spolecnost byla zalozena pred 12 lety a nebyla schopna nic vyprodukovat kromne par uplne obycejnych baterii na ukazku o kterych tvrdi ze jsou prevratne. Cinani nejsou idioti a velmi rychle se stahli kdyz zjistili o cem to vlasne je. Pokud umite pocitat 1+1 tak dojdete ke stejnemu zaveru jako nasi asijsti kolegove.
|
|
|
|
|
Jirka Š. Svejkovský

Chomutov, projekty, revize E1A, E1B, E1-C2
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 26.07.2021, 20:00 » |
|
Pokud umite pocitat 1+1 tak dojdete ke stejnemu zaveru jako nasi asijsti kolegove.
1+1 spočítat umím, ale ke stejnému závěru jako asijští kolegové jsem dojít nedokázal. Lepší argument byste neměl? Tím netvrdím, že jsem velký fanoušek nějakých baterií a určité podezření (nikoliv jistotu) mám.
|
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1A, E1B, E1-C2
|
|
|
Vojtěch Běhunčík
Neverifikovaný uživatel @6

|
 |
« Odpověď #22 kdy: 26.07.2021, 20:29 » |
|
|
|
|
|
|
Václav Třetí

|
 |
« Odpověď #24 kdy: 26.07.2021, 23:25 » |
|
Bohužel je to tak. Stát je vždy nejhorší hospodář a platí to u nás stejně jako kdekoliv jinde, i v Německu nebo USA. Jenom velikost průšvihů se mění.
|
Václav 3
Stejně jako u kol. Jiřího Schwarze jsou příspěvky psané kurzivou myšleny ironicky.
Řidič tvrdej život má... , stejně tak vesnickej elektrikář
|
|
|
|
Jan Franěk
Český elektrikář - živnostník

váš elektrikář a revizní technik
|
 |
« Odpověď #26 kdy: 27.07.2021, 08:21 » |
|
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
Václav Třetí

|
 |
« Odpověď #27 kdy: 27.07.2021, 08:26 » |
|
Já také přemýšlím, čím je budeme nabíjet. Chtělo by to za každou třetí vesnicí postavit novou elektrárnu. Jenže jakou? Atomové a uhelné nikdo nechce, na vodní nemáme přírodní zdroje a větrné a sluneční jsou nespolehlivé.
|
Václav 3
Stejně jako u kol. Jiřího Schwarze jsou příspěvky psané kurzivou myšleny ironicky.
Řidič tvrdej život má... , stejně tak vesnickej elektrikář
|
|
|
|
|
|