|
|
|
|
|
|
|
Oldřich Morávek
OSVČ montáž, opravy, revize elektro a hromosvodů
|
|
« Odpověď #240 kdy: 03.04.2013, 07:40 » |
|
Ze stejného důvodu, jako z takových akcí vyhazují mě. Mají příliš mnoho dotěrných dotazů a zpochybňují výklad profesionálníh o oblbovače. Tím mu razantně snižují zisk a tak se logicky vzteká a brání.
|
|
|
|
David Hruda
|
|
« Odpověď #241 kdy: 03.04.2013, 09:38 » |
|
Beru to jako potvrzení mého názoru, že se jedná o podvod. Snažil jsem se být objektivní a nebýt předpojatý (bylo to těžké). Pana Bláhy je mi svým způsobem líto, zdálo se, že tomu opravdu věří a že do toho i něco investoval (minimálně čas).
|
Revize E2/A, montáže, projekty, alarmy... Smluvní partner společnosti EG.D Znalec v oboru ELEKTROTECHNIK A: rozvody a instalace, spotřebiče, hromosvody a ochrana proti přepětí, revize el. zařízení a hromosvodů. ELEKTRONIKA: zabezpečovací systémy, spotřební elektronika Jih ČR www.elektro-hruda.cz
|
|
|
|
|
David Hruda
|
|
« Odpověď #244 kdy: 06.04.2013, 12:39 » |
|
Faktická připomínka: pokus probíhal tak, že jsme odebrali 4kWh el. energie a měřili jsme výslednou teplotu vody. Milan uvádí, že jsme ohřívali vodu na stejnou teplotu a měřili odebranou energii.
|
Revize E2/A, montáže, projekty, alarmy... Smluvní partner společnosti EG.D Znalec v oboru ELEKTROTECHNIK A: rozvody a instalace, spotřebiče, hromosvody a ochrana proti přepětí, revize el. zařízení a hromosvodů. ELEKTRONIKA: zabezpečovací systémy, spotřební elektronika Jih ČR www.elektro-hruda.cz
|
|
|
|
|
|
Fuk Tomáš
|
|
« Odpověď #248 kdy: 06.04.2013, 18:28 » |
|
?? Když do toho boileru zabudoval p. Bláha dvě topení, tak je snad samozřejmé, že to topí dvakrát víc, než s jedním, eltrick neeltrick. Nebo jsem tomu špatně rozuměl?
|
Když vím, rád poradím: fyzika, elektronika, IT, ale i obchod a právo. Když nevím, ptám se anebo držím ústa.
Jen ten, kdo něčemu stoprocentně rozumí, to dokáže vysvětlit tak, aby tomu nikdo jiný nerozuměl. (Murphy)
|
|
|
|
|
Milan Hudec
|
|
« Odpověď #251 kdy: 07.04.2013, 14:09 » |
|
Faktická připomínka: pokus probíhal tak, že jsme odebrali 4kWh el. energie a měřili jsme výslednou teplotu vody. Milan uvádí, že jsme ohřívali vodu na stejnou teplotu a měřili odebranou energii.
Omlouvám se, naštěstí k žádné úspoře nedošlo, takže moje chybné vyjádření nemá na funkci rostlináře nijaký vliv. Nicméně, pokud jsem dobře pochopil přílohu ohledně vynálezu, tak zařízení pracuje na principu přeměny části odebírané energie z činné na jalovou, což je technicky pochopitelná "úspora", a proto stále nechápu proč při pokusu k nijaké úspoře nedošlo.
|
|
|
|