collz
|
 |
« kdy: 23.06.2009, 11:17 » |
|
Jaký prodlužovací kabel zvolit (typ, průměr atd), aby to potom utáhlo vše vrtačky, světla počínaje a třeba rádiem konče?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALCR
Neverifikovaný uživatel @1

|
 |
« Odpověď #5 kdy: 23.06.2009, 14:58 » |
|
Kupte http://www.munos.cz/cz/?page=munos_profi mají kabelové bubny standardně jak 3x1,5, tak i 3x2,5, dokonce i 5x2,5 a 5x6 a nebo na objednání vyrobí délku a průřez dle přání.
|
Elektromechani k el. zařízení §6+8 Revizní technik el. zařízení a bleskosvodů E2/A -------------------------------------------------- Navštivte klub České výrobky, dě*kuji za upřednostňován í českých firem pří výběru a nákupu, podporujete tím české zaměstnance a českou ekonomiku a ve výsledku i sami sebe.
|
|
|
|
Jirka Š. Svejkovský

Chomutov, projekty, revize E1A, E1B, E1-C2
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 23.06.2009, 17:23 » |
|
Neviděl jsem ho ani v elektro velkoobchodě
Já jsem nikdy neviděl živého eskymáka (pardon, Inuitu) a taky věřím, že existují 
|
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1A, E1B, E1-C2
|
|
|
|
Lukáš Malík
Neverifikovaný uživatel @5

Montáže a opravy elektro do 1000V, §8
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 23.06.2009, 19:47 » |
|
Kolega ALCR Vam dal jasný odkaz a tam, pokud jste se díval, je mají, v nekolika verzích..  Ovšem stačí taky použít vyhledávání, pokud se chce, že? 
|
Domovní a bytové elektroinstala ce. Realizace datových sítí, rozvodů TV a DT, specializace na STA stanice, TV a SAT rozvody bytových a rodinných domů TV a SAT technika - prodej, servis
|
|
|
|
|
Jirka Š. Svejkovský

Chomutov, projekty, revize E1A, E1B, E1-C2
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 23.06.2009, 21:37 » |
|
to není e-shop
No a? Mám dojem, že si ten prodlužovák stejně koupit nehodláte. Proč si myslíte, že bychom vám měli hledat nějaký e-shop, abyste si milostivě mohl prohlédnout jeho sortiment? Na to fakt čas nemám.
|
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1A, E1B, E1-C2
|
|
|
|
|
ALCR
Neverifikovaný uživatel @1

|
 |
« Odpověď #15 kdy: 24.06.2009, 21:06 » |
|
Munos profi 3x2,5 můžete koupit třeba na http://www.naradiprofesional.cz/znacka/munos/dilenske-vybaveni/2/?sort=title&ord=asc&num=24ceny jsou samozřejmě vyšší holt to není Chinašunt pochybné kvality a průřezu  .
|
Elektromechani k el. zařízení §6+8 Revizní technik el. zařízení a bleskosvodů E2/A -------------------------------------------------- Navštivte klub České výrobky, dě*kuji za upřednostňován í českých firem pří výběru a nákupu, podporujete tím české zaměstnance a českou ekonomiku a ve výsledku i sami sebe.
|
|
|
Jan Franěk
Český elektrikář - živnostník

váš elektrikář a revizní technik
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 24.06.2009, 23:47 » |
|
Zpět k otázce. Samozřejmě gumu a podle místa použití i těžkou. V mrazu se neláme a vydrží i horší zacházení. Vybíral bych podle použití a údajů na štítku kabelu. Minimum průřezu bych viděl tak 1,5 mm2, což není nikde stanoveno, ale za to potvrzeno praxí. Hlavně rozmotávat bubínky i klubíčka kabelů během používání i na menší délky. Nemusím doufám připomínat pravidelné revize a kontroly  Zažil jsem stavbu, kde dokonce chodil stavební dozor a ten se soustředil právě na prodlužováky všech profesí. Okolní velkoobchody měli docela frmol, protože nestačili ani nakupovat prodlužováky. Všechny plasty zakázal a kontroloval jsejich použití , pokud se mu něco nezdálo, tak i revizi (škoda, že jsem v té době nebyl revizákem  ) Podle mě to ale pomohlo mnoha firmám k pořádnému a bezpečnému prodloužení přívodů na stavbách. Kdyby se takhle nekompromisně chovali všude, tak by ubylo nebezpečného haraburdí ze staveb docela dost.
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
Michal Kolesa
Chráněnec Clusteru

Michal Kolesa
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 25.06.2009, 04:32 » |
|
|
|