Ano, zdá se mi to příliš moc a přemrštěné... ale nijak tu debatu rozvířit nechci, každého věc jak se s tím vypořádá.
Bylo to jen mé pouhé konstatování zkušeností mých dvou známých s živnostníky a toho, co já osobně nejsem ochotem akceptovat.
Já osobně nejsem schopný akceptovat vysírku, co tu o živnostnících prohlásí, že jsou zloději (zde v diskusích jsou jich 3/4 z několika tisíc) a pak chce od nich rady. Na to musíte mít hodně silný žaludek!
? sorry ale nevšimnul jsem si že by se tu do někoho navezl ...ale možná se mi některé příspěvky od tazatele nezobrazili, hlavně teda ty ve kterých se do nás navezl.
Chce to jen lépe číst. Jsme zloději, co jen okrádáme slušné lidi a nejen my, třeba i pokrývači...že?!
Tomu se chci právě vyhnout... jádro to je 80-100 tisíc, k tomu rekonstrukce zbytku a jsem na kupní ceně bytu

Změřit impedanci - zkusím se pozeptat známých jestli má někdo u nich ve fabrice v elektroúdržbě přístroj a přijel by "na kafe", neboť platit za soukromníka nebudu. Soused si nechal vyměnit dvě zásuvky, jeden vypínač a bylo mu naúčtováno 200,- Kč paušál, 300,- Kč práce ( materiál platit to je jasné ). Práce byla za 3/4 hodiny hotová a dávat někomu 375,- Kč za hodinu práce plus za dopravu asi limuzínou, to tedy nemíním.
Docela mě překvapují dnešní soukromníci ( já vím je to mimo debatu ). Známý ( velmi starý muž ) potřeboval přihnout okap, jelikož při dešti přetékal. Jednoduše byl jen špatně vyhnutý. Přistavil si sám žebřík a poprosil nedaleko bydlícího soukromníka instalatéra, jestli by mu tam nevylezl. Soukromník se tedy vydal na cestu 40 metrů dlouhou, vylezl na žebřík, za 45 vteřin opravil a slezl. Dědula říká ze slušnosti, co jsem dlužen? Jaké však bylo jeho překvapení, když odpověď zněla " dejte mi dvě stovky a je to dobrý ".
Jinak přeji příjemné žití v jeskyni.