|
|
|
|
|
|
raj
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 25.12.2012, 21:06 » |
|
Olejový radiátor.
|
|
|
|
Petr Doležal

emeritní projektant z Brna (prostě důchodce)
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 25.12.2012, 21:16 » |
|
Olejový radiátor.
Mám volný, mohu nabídnout, jen si nejsem jistý, zda se termostat dá stáhnout na 4°C
|
Na zdraví a abychom byli lidmi to vám přeje celoživotní projektant nn, vn, někdy i vvn rozvodných zařízení
|
|
|
|
|
Lukáš Rotrekl

|
 |
« Odpověď #9 kdy: 25.12.2012, 23:43 » |
|
To by nebyl probĺém, zásuvkový adaptér s termostatem se dá běžně koupit
Trošku mě to hlava nebere, nevěříte přímotopu, který se dá koupit poměrně kvalitní, ale bude spoléhat na zásuvkový termostat, který jsem zatím viděl jen v provedení "marketovém". Nebo snad znáte nějaký za který dáte ruku do ohně od solidního výrobce?
|
Vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem.....
Není mě jasné, jak je možné že spousta lidí, kteří umí psát, neumí číst.
|
|
|
František Šohajda

RT E2-A
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 26.12.2012, 08:57 » |
|
Jsou i pěkné stropní infrapanely... . Nezabírají místo na stěně .....ale nemají termostat !! Dodat zvlášť.
|
RT -EZ - elektroinstala ce domovní, specializace na zdravotnické rozvody... revize ve zdravotnictví ...už 40 let....
|
|
|
Milan Hudec

|
 |
« Odpověď #11 kdy: 26.12.2012, 18:44 » |
|
Trošku mě to hlava nebere, nevěříte přímotopu, který se dá koupit poměrně kvalitní, ale bude spoléhat na zásuvkový termostat, který jsem zatím viděl jen v provedení "marketovém". Nebo snad znáte nějaký za který dáte ruku do ohně od solidního výrobce?
Nejvíce by se mě asi líbilo topit trafem, nicméně tato rada tu nepadla, tudíž olejový radiátor s vlastním term na minimum+externí na minimum, sichr je sichr.
|
|
|
|
|
David Hruda

|
 |
« Odpověď #13 kdy: 26.12.2012, 19:17 » |
|
Slyšel jsem, že pro auto je ve vztahu ke korozi vytápěná garáž to nejhorší... Ale dnešní zinkované vozy to mají možná jinak.
|
Revize E2/A, montáže, projekty, alarmy... Smluvní partner společnosti EG.D Znalec v oboru ELEKTROTECHNIK A: rozvody a instalace, spotřebiče, hromosvody a ochrana proti přepětí, revize el. zařízení a hromosvodů. ELEKTRONIKA: zabezpečovací systémy, spotřební elektronika Jih ČR www.elektro-hruda.cz
|
|
|
|
Petr Doležal

emeritní projektant z Brna (prostě důchodce)
|
 |
« Odpověď #15 kdy: 26.12.2012, 20:05 » |
|
Slyšel jsem, že pro auto je ve vztahu ke korozi vytápěná garáž to nejhorší... Ale dnešní zinkované vozy to mají možná jinak.
Z netu: V posledních 5 až 10 letech se většině automobilek (až na výjimky) podařilo vymýtit korozi důslednou antikorozní ochranou, a tak slané obrazce, které na vašem novějším autě v těchto dnech ulpívají, nejsou zásadním problémem.
|
Na zdraví a abychom byli lidmi to vám přeje celoživotní projektant nn, vn, někdy i vvn rozvodných zařízení
|
|
|
|
|