Nejsem odborník na fyziku, ale mám pocit, že jsem někde slyšel, že je možné hmotu převádět na energii.
Také nejsem odborník na fyziku. Ale pokud si uděláte z pár polínek ohniště na opečení buřtu, pak hmotu (dřevo) převedete na energii (teplo) a ta energie vám buřta opeče. Vím jedná se o hoření, což je chemická reakce, tedy přeměna chemické energie na energii tepelnou a světelnou. Ale v podstatě se tímto jevem přemění hmotná věc na energii. Prosím lépe fyzikálně vzdělané o shovívavost. Nebudeme doufám rozebírat podstatu hmoty a kvantovou fyziku.
Po pročtení webu prodejce jsem zjistil, že hodně textů je tam totožných například s příspěvky z Wikipedie atd.. Pokud neumí napsat či popsat nabízený produkt a jevy v něm odehrávající vlastními slovy, budí to ve mě dosti výrazné podezření a nedůvěru.
Taktéž nejsem odborník na fyziku, ale zcela jistě vím, že čím hmotnější chlap sejme toho podvodníčka, tím déle podvádět nebude.
Vědečtěji založení kolegové budou jistě schopni dodat příslušný vzorec
Na to nemusím být vědecky založený.
Energie uderu pěsti na obličej podvodníka = velikosti přírodních stínu pod jeho oky a době po kterou tyto stíny nelze smýt.