Martin Kosár
|
|
« kdy: 10.12.2016, 11:19 » |
|
potřeboval bych poradit s výměnou domácího telefonu Urmet za Tesla. Starý telefon byl Urmet CS 1131-002 (zapojení přikládám na obrázku). Bohužel při koupi nového jsem asi nejprve vybíral a teprve potom zjišťoval zda by to šlo, takže jsem koupil model Tesla 4 FP 211 02, což by měl být model s elektronickým vyzváněním.
Našel jsem si na webu převod zapojení Urmet -> Tesla a podle toho to zapojil: Tesla - Urmet 1 - 9 2 - 2 3 - 6 4 - CA* 6 - 1
V podstatě mi funguje vše, ale vyzvánění je strašně slabé (není skoro slyšet) a mám pocit, že občas je slabé i otevírání zámku (zámek otevírá, ale dveře nejdou otevřít - někdy funguje bez problému, někdy ne).
Prosím o radu, zda a jak by se dalo vyřešit. Přikládám zapojení původního i současného telefonu.
Martin
|
|
|
|
Lika Zdeněk
Neverifikovaný uživatel @1
|
|
« Odpověď #1 kdy: 11.12.2016, 13:09 » |
|
Málo informací. Jedná se o domácí telefon polské výroby a výrobek Tesla Stropkov. Schema zapojení telefonů Tesly Stropkov není těžké vyhledat, schema zapojení polských telefonů je horší, našel jsem pouze placené. Doporučuji porovnat schemata zapojení od výrobce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jirka Š. Svejkovský
Chomutov, projekty, revize E1A, E1B, E1-C5
|
|
« Odpověď #6 kdy: 05.07.2019, 18:11 » |
|
Urmet. Gurmet bude něco z oboru stravování.
Jestli jse shodil komunikaci v celém vchodě, chválit vás nebudou. Nechte to na někom, kdo to umí.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1A, E1B, E1-C5
|
|
|
|
|
Jirka Š. Svejkovský
Chomutov, projekty, revize E1A, E1B, E1-C5
|
|
« Odpověď #9 kdy: 05.07.2019, 18:39 » |
|
Odhaduju, že je byt součástí nějakého SVJ nebo družstva. To má člověka, který se o to stará. Obraťte se na něj, není to úplně trivi.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1A, E1B, E1-C5
|
|
|
|
|