TIP na bezdrátový zvonek s reálnými melodiemi TIP na bezdrátový zvonek s reálnými melodiemi. Bezdrátový přenosný domovní zvonek SC371 má dosah až 100 metrů, voděodolné tlačítko v krytí IP44, 8 reálných melodií v CD kvalitě, klip pro přenášení na zadní straně přijímače, samonastavitel
né kódy v přijímači zvonku, digitální systém kódování. Napájení zvonku zajišťují dvě 1,5V alkalické baterie, typ tužkové AA a k napájení tlačítka je ...
Zdroj: zde... Tady bych se také pozastavil. Melodie fajn, ale ten bezdrát ... U jedné příbuzné jsme vystřídali už několik bezdrátových zvonků a po několika létech to vždy skončilo stejně. Někdo se nemohl dozvonit. Vždy šlo o vybitý článek.
Dnes už se asi tak lidé nenavštěvují jako kdysi, když nebyly mobilní telefony nebo já nevím. Vydrží tento typ déle? Nebo spíš dá o sobě vědět, že už nezazvoní? To těžko asi. Cítím, že mám asi oprávněnou nedůvěru v bezdrátové zvonky.
Nebo, že bych si vytvořil plán údržby a měnil pravidelně baterky všem příbuzným? Jakou máte zkušenost vy ostatní? U mne je prostě drátový zvonek s trafem jistota. Ovšem ani ten některým doručovatelům ČP nestačí ...