|
|
František Šohajda
RT E2-A
|
|
« Odpověď #2 kdy: 08.11.2017, 07:51 » |
|
To chce zavolat elektrikáře ...na zapojení! Něco podobného jsem také zažil .
|
RT -EZ - elektroinstala ce domovní, specializace na zdravotnické rozvody... revize ve zdravotnictví ...už 40 let....
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
|
« Odpověď #3 kdy: 08.11.2017, 07:55 » |
|
Co je to za typ pohybového čidla?
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
|
Václav Třetí
|
|
« Odpověď #5 kdy: 08.11.2017, 09:41 » |
|
To jsem si také říkal, ale ty bývají obvykle na napájení 12V=. Že by nějaké kutilské provedení z toho co doma zbylo?
|
Václav 3
Stejně jako u kol. Jiřího Schwarze jsou příspěvky psané kurzivou myšleny ironicky.
Řidič tvrdej život má... , stejně tak vesnickej elektrikář
|
|
|
Lukas Gavenda
Neverifikovaný uživatel @2
|
|
« Odpověď #6 kdy: 08.11.2017, 17:27 » |
|
|
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
|
|
« Odpověď #8 kdy: 09.11.2017, 07:57 » |
|
Toto čidlo nelze zapojit jinak než ho máte jistě zapojené. Pokud by bylo v pořádku, nemůže fungovat jak popisujete. Na 100% jste koupil čidlo s výrobní vadou.
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
|
|
« Odpověď #10 kdy: 09.11.2017, 08:20 » |
|
Pokud jste laik, nechte si zapojení zkontrolovat na místě odborníkem. Zde nefungujeme jako poradna laické veřejnosti jak se svévolně hrabat v elektrice.
|
|
|
|
|
Fuk Tomáš
|
|
« Odpověď #12 kdy: 09.11.2017, 11:37 » |
|
Toto čidlo nelze zapojit jinak než ho máte jistě zapojené. Pokud by bylo v pořádku, nemůže fungovat jak popisujete. Nebyl bych si tak úplně jist, co ten bazmek bude dělat, když se zamění vstup a výstup fáze.
|
Když vím, rád poradím: fyzika, elektronika, IT, ale i obchod a právo. Když nevím, ptám se anebo držím ústa.
Jen ten, kdo něčemu stoprocentně rozumí, to dokáže vysvětlit tak, aby tomu nikdo jiný nerozuměl. (Murphy)
|
|
|
Lukas Gavenda
Neverifikovaný uživatel @2
|
|
« Odpověď #13 kdy: 10.11.2017, 13:48 » |
|
Takze problem vyresen, napsal jsem primo do EMOSu a prisla mi tato odpoved: , PIR čidlo nelze namontovat tak, aby fungovalo způsobem, jaký popisujete. Z tohoto důvodu si myslím, že je vadné a je třeba jej reklamovat.
|
|
|
|