Jo, je důležité se neptat na termín každého zvlášť, jinak se nenajde žádný vhodný termín. PRostě se jeden víkend určí (dle možností vybrané destinace) a pak se uvidí jak si kdo najde čas.
Organizačně je to blázinec a setkání se realizovala od pár kolegů až k cca 60 "duším", kde se sešli kolegové s celými rodinami.
Na videa z těch událostí jsem koukal, to jste taková skvělá parta, mafie, nebo nadpozemský klub? S některými se znám a nepříjde mi, že by byli ujetí.
Sakra, nechápu proč zrovna mafie nebo nadpozemský klub?

Prostě ELektronauti (ujetí na elektriku) kteří mají rádi svůj obor a rádi si o něm pokecají se stejně "ujetými" kamarády. Ano, kamarády. Protože se setkáváme už dlouhá léta a vznikla zde mnohá opravdová kamarádství. Také je zde mnoho kolegů/kamarádů, kteří za roky organizace nevynechali ani jedno setkání, nebo jen pár vyjímečně.
Zajímavé na tom ale je i to, že se skoro pokaždé potkáme s nějakou "novou" tváří. Stejně jako to, že za příspěvky najednou nevidíte jen fotku, ale reálného člověka. NAvíc se tam výborně pobavíme, probereme kde co z oboru i mimo něj a prohloubíme naše přátelství nebo i vzájemnou spolupráci.
A to, že jste všichni "bratři v triku" s tím na mne nechoďte :-)
Jinak tričko - Také tvořím Elektrika.cz - nosím rád a s hrdostí. Být ve společnosti kolegů kteří zde přispívají a tak tvoří obsah zdejších diskusí, který patří mezi největší studnici odbornosti a znalostí v tomto oboru, mě prostě těší a stále si připadám hodně dlužen jak týmu ELektrika.cz, tak kolegům z diskusí. Našel jsem zde mnoho dobrých rad a podnětů pro svou práci i praxi revizního technika. Mnohému jsem se zde naučil a občas někomu z kolegů i osobně zavolám o radu, případně se sám snažím někomu poradit. Nošení toho trika je ale čistě dobrovolné, přesto se najde často na většině z přítomných.