|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
|
« Odpověď #2 kdy: 20.12.2018, 10:33 » |
|
Já osadil světýlka na balkon a než jsem včera dorazil ze zasedání zastupitelstva města , holky doma ozdobily stromek i s instalací světýlek. Zítra ještě zajedu pro dva dárky a pak už se budu jen těšit na každoroční sváteční pohodu plnou pohádek, jídla a pití ( uf, to mi zase bude zle )
|
|
|
Zaznamenáno
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
|
Javorsky
Neverifikovaný uživatel @6
|
|
« Odpověď #3 kdy: 20.12.2018, 12:27 » |
|
Taky ne, nepotrebuji poslouchat reci o nemocnych lidech zrovna o svatcich. Stromek merim, ale pouze skladacim metrem, bo mi na nem Metrel nefunguje. :-)) Ale jinak doma nikdy a ani o Vanocich nejsem elektrikarem, protoze nepouzivam ochranne pracovni pomucky ani prostredky, neberu objednavky, nefakturuji, nemam pracovni dobu a take trochu chlastam. Proste si z bytu nedelam pracoviste, a proto v nem provozuji vse, co mi stat tam venku pri uplatnovani osvedceni tak rad zakazuje. :-))))
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Miroslav Minařík
"Nejvyšším úkolem není teoretické poznání, nýbrž praktické umění žít!" Sokrates
Odborná publicistika v instalační elektrotechnice.
|
|
« Odpověď #5 kdy: 20.12.2018, 15:52 » |
|
Jako každý rok vyndám tradiční Vánoční světélka děděná již třetí generaci, bezpečnostní transformátor na 6V, náhradní žárovičky, pájku a cín. Když si připravím vše, tak většinou není problém. Pokud ale nepřipravím vše, vždy něco nesvítí a jde se letovat... Nebavilo by mě vyndat LED řetěz a necítit vůni kalafuny místo františka Teoreticky se to dá udělat tak, že se rozsvítí LEDky a kalafuna, františek, či purpura se roztopí někde bokem. Ale po posledních pokusech o Vánoce z dob malého Bobše se raději už moc nesnažím. Dnes purpuru nahradila vůně Wi-Fi.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Elektrika NENÍ časopis!
|
|
|
Jan Franěk
Český elektrikář - živnostník
váš elektrikář a revizní technik
|
|
« Odpověď #6 kdy: 20.12.2018, 16:14 » |
|
Doma celkem v pohodě. Rozhodně nebudu revidovat. Ale jako správnej vesnickej "drátek" vím, že minimálně v sobotu mě čeká pár návštěv po sousedech Volají už cca 10 dní
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
|
|
Jan Bocek
|
|
« Odpověď #9 kdy: 20.12.2018, 20:00 » |
|
A protože mám již zabaleny všechny dárečky pro "piškoty", tak jsem si dopřál prohlédnout i tuto rubriku. Mnohé zde osobně znám, tak proto přejí kluci tři věcí. Zastavte se na chvíli a pohlédněte zpátky, třeba až ke svým mistrům odborného výcviku a pak pro ten den po vánocích si vyberte tu lepší cestu.
|
|
|
Zaznamenáno
|
specializace: průmyslová instalace, kontrola strojů revize elektrického zařízení E1B telefon: 777 273 732 email: jan.bocek@safeb.cz
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
|
« Odpověď #10 kdy: 21.12.2018, 07:27 » |
|
.............. . a necítit vůni kalafuny místo františka Dle reklamy na rádio Beat údajně František již cítit není, protože začal nosit bambusové ponožky Kamarádi, kolegové a všichni dobří lidé, přeji ze srdce všem krásné prožití Vánoc a ten nejbezchybnějš í krok do nového roku, který bude jistě ještě lepší, než ten letošní.
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
|
Vít Rotrekl
|
|
« Odpověď #12 kdy: 21.12.2018, 14:03 » |
|
Kamarádi, kolegové a všichni dobří lidé, přeji ze srdce všem krásné prožití Vánoc a ten nejbezchybnějš í krok do nového roku, který bude jistě ještě lepší, než ten letošní.
Hele jestli bude ještě lepší, než ten předchozí, tak to nemůžu vydržet Také se přidávám k přání Všeho nejlepšího Všem kolegům, kamarádům, přátelům i nepřátelům. A co nejméně srážek s blbci v příštím roce.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Mírně pokročilý RT
|
|
|
|
|
|