Igor Nováček
Prý vítězí zdravý rozum a pravda!
|
|
« kdy: 12.06.2023, 10:17 » |
|
Katalog nářadí Wiha Krátký pohled na katalog německé, renomované značky nářadí WIHA. Chceme pracovat s bezpečným nářadím. Práce na elektrických zařízeních se od jiných oborů podstatně liší, ovšem stejně jako ostatní, potřebujeme práci odvést co nejlépe a nejrychleji. Jak odhadnout, které z nabízených pomůcek na trhu je ta správná? Z tiskovin se samozřejmě jen s těží dozvíme o skutečných vlastnostech a benefitech, které nářadí WIHA poskytuje. To zpravidla poskytují reakce v souvisejícím diskusním vlákně. Tam můžete zmínit vlastní zkušenosti s nářadím WIHA. Vaše osobní doporučení může ostatním dát větší důvěru v to, co se o značce obecně píše. Související ... ... článek k tomuto diskusnímu vláknu zde! Jak byste reagovali na tuto související otázku vy? Dali byste nářadí WIHA svůj referenční hlas?
|
|
|
Zaznamenáno
|
Bývalý projektant, dnes jen pomocná vědecká síla jednoho elektromontážn ího démona!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan Franěk
Český elektrikář - živnostník
váš elektrikář a revizní technik
|
|
« Odpověď #6 kdy: 13.06.2023, 06:15 » |
|
Mám většinu šroubováků WIHA a část kleští. MAximální spokojenost. Jo, také nesmím zapomenout na momentový šroubovák. Uvažuji také o elektrickém šroubováku od této firmy, ale to si ještě musím osahat a porovnat to s Bosch. Pak se rozhodnu.
Tedy moje odpověď na otázku - ano, klidně dám nářadí WIHA svůj preferenční hlas
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
Milan Hudec
|
|
« Odpověď #7 kdy: 13.06.2023, 08:56 » |
|
Táto vedomosť je skrytá aj mnohým elektrikárom a strojárom. Bohužiaľ.
To snad ne..... U bitů je důležitá ovšem další vlastnost, a to tvar jeho těla. Plnotučný a se seštíhlením jsou vlastně dva různé nástroje.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan Franěk
Český elektrikář - živnostník
váš elektrikář a revizní technik
|
|
« Odpověď #16 kdy: 16.06.2023, 21:07 » |
|
Nejkvalitnější ocel elektrikářskýc h šroubováků jsem zažil od Irazoly. Mám je kupované ječtě než Irazolu koupilo Bahco. Nejhouževnatěj ší vnitřek a tvrdý povrch. V neizolovaných se dají sehnat i lepší, ale v elektrikářskýc h byla Irazola top a Wiha se udržuje stále v horní polovině kvality.
Jo, tak na tyto šroubováky také vzpomínám a pod tvoje hodnocení se mohu podepsat
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
|