JJoseff
Neverifikovaný uživatel @1
|
 |
« kdy: 29.10.2008, 18:22 » |
|
Chtěl bych si koupit brašnu pro elektrikáře bez vybavení, vybavení mám.
Poradte, kde bych si mohl nějaké vybrat ...
|
|
|
|
|
|
|
Jan Franěk
Český elektrikář - živnostník

váš elektrikář a revizní technik
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 29.10.2008, 19:46 » |
|
Osobně jsem přiel na chuť hlinikovým kufrům stejně jako Milan Karvánek. Používám je už řadu let. Důvod je právě přehlednost v nářadí. Vždy když mi chybí byť jen malej šroubovák, hned na to příjdu a tak se mi přestaly ztrácet . Předtím jsem ho nechal občas někde položenej (třeba na rastru  ) a tak jsem musel občas dokupovat.
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
JJoseff
Neverifikovaný uživatel @1
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 29.10.2008, 19:48 » |
|
a jaký by jste doporučily? se kterým máte dobré zkušenosti?
|
|
|
|
|
|
Radek Kroutil

OSVČ, Štěchovice Praha-západ
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 29.10.2008, 21:57 » |
|
Ono taky záleží v jaké odnoži elektra pracujete. Pokud stavební elektro, je dobrá plastová bedna. Vyberte robusnější, aby vydržela i Vaši váhu na stoupnutí. On je občas takových 30cm dobrých Pokus jako servisák, buď tu bednu (mám od fa STANLEY) nebo kufr. A pokud hodně chodíte po půdách (antény apod) je dobrý pracovní batůžek (mám od fa LUX) Já osobně mám na každou práci jiný přenosný úložiště. Tj. mám batohy, kufr i plast. bednu. Tim pádem i několik vercajků. To je moje slabost Ono to i špatně vypadá jet k někomu na servis do kanceláře a aby vám tam padal bordel z brašny, nebo z obsádrovaného šroubováku
|
Rev.tech. E2/A, elektroinstala ce, hromosvody, práce pomocí horolezecké techniky, pravidelné kontroly Přenosných hasících přístrojů dle MV ČR č.246/2001Sb. tel: 603234575 Email: elkr@elkr.czwww.elkr.cz
|
|
|
Jaroslav Hasala
OSVČ

Znojmo (JM)
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 30.10.2008, 00:04 » |
|
Osobně mám také dvě sady "vercajku", jednu "montážní" a jednu "revizní". V autě obvykle vozím obě dvě sady, na stavbu si sebou beru to, co zrovna potřebuji. Pak tam mám ještě malý "svačinový" plastový kufřík pro nějaké drobné práce nebo pro přesně určené práce - ten je z větší části prázdný, v případě potřeby do něj dám to, co zrovna potřebuji. Montážní sada je v plechové "bedně" - je to podobné jako běžné plastové kufříky, jen větší a z nerez plechu. Už to mám nějakou dobu, stálo to cca 1500 Kč. Revizní sada je v hliníkovém kufru, spolu s některými přístroji na revize. Snažím se, aby tato "revizní sada" vypadala trochu reprezentativn ě. Potom mám ještě jeden kufr, či spíše bednu pro "špinavé" nářadí jako jsou potřeby pro sekání a sádrování. To dělení na "čisté" a "špinavé" nářadí je podle mě nutnost. Pro přepravu různých menších věcí jako třeba vypínače, zásuvky, jističe (...) používám plastové přepravky na ovoce, kvůli snadné manipulaci a také kvůli stohovatelnost i.
|
elektromontážn í firma, revizní technik E2/A specializace : domovní a bytové instalace, průmyslové instalace, hromosvody. tel. : 603 355 919 email : jarda@hasala.cz
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK

Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 30.10.2008, 07:35 » |
|
Sám léta používám koženou montážní brašnu, kterou fasovali montéři SČE. Viz. přiložená fota ve více příspěvcích ( ne že bych fotky neuměl vložit do jednoho příspěvku, ale nechtělo se mi je datově zmenšovat)
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK

|
 |
« Odpověď #10 kdy: 30.10.2008, 07:35 » |
|
Obr.č.2
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK

|
 |
« Odpověď #11 kdy: 30.10.2008, 07:37 » |
|
A něco málo nářadí, které mi pomáhá vydělávat tolik chybějící peníze. Obr.č.3
|
|
|
|
Václav 3
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 30.10.2008, 08:31 » |
|
Obdobnou brašnu se zhruba stejným obsahem jako zde předvedl kolega Horský lze objednat u firmy KH trading ( www.uni-max.cz) obj. č. ETS 4002 za asi 1600 Kč + DPH. Ke kvalitě obsahu se nemohu vyjádřit, nemám ji a ani si ji kupovat nebudu, používám klasickou modrou kovovou pracovní basu a náplň mírně obměňuji podle momentální potřeby, v základu se asi také moc neliším.
|
|
|
|
Jan Bocek

|
 |
« Odpověď #13 kdy: 23.02.2017, 12:05 » |
|
Sám léta používám koženou montážní brašnu, kterou fasovali montéři SČE. Viz. přiložená fota ve více příspěvcích ( ne že bych fotky neuměl vložit do jednoho příspěvku, ale nechtělo se mi je datově zmenšovat)
Je fakt, že tato brašna překonala mnoho staveb a svým provedením najde těžko konstruktéra. Jenže hledal jsem dneska výrobce. Uni -max to již nevede. Dlouho se zde nepochlubil nikdo s vercajkem tak, jak to rozložil Pavel Horský. Ale dobré brašny nebo kufry jsou základem.
|
specializace: průmyslová instalace, kontrola strojů revize elektrického zařízení E1B telefon: 777 273 732 email: jan.bocek@safeb.cz
|
|
|
|
David Hruda

|
 |
« Odpověď #15 kdy: 23.02.2017, 22:24 » |
|
Mě se osvědčil kufr Top Case , občas v akci u Weidmuellera.
|
Revize E2/A, montáže, projekty, alarmy... Smluvní partner společnosti EG.D Znalec v oboru ELEKTROTECHNIK A: rozvody a instalace, spotřebiče, hromosvody a ochrana proti přepětí, revize el. zařízení a hromosvodů. ELEKTRONIKA: zabezpečovací systémy, spotřební elektronika Jih ČR www.elektro-hruda.cz
|
|
|
Jan Bocek

|
 |
« Odpověď #16 kdy: 24.02.2017, 07:02 » |
|
Minivercajk revizního technika.....
|
specializace: průmyslová instalace, kontrola strojů revize elektrického zařízení E1B telefon: 777 273 732 email: jan.bocek@safeb.cz
|
|
|
Jan Bocek

|
 |
« Odpověď #17 kdy: 24.02.2017, 07:15 » |
|
Mě se osvědčil kufr Top Case , občas v akci u Weidmuellera. Top Case by mohl býti pěkný dárek k padesátinám jednoho revizního technika ve firmě. Chce to ale tu akci, jinak je to krutá cena. Jaký dárek by se vám osobně líbil, anebo by vás potěšil při podobné příležitosti ve firmě? Někteří dostali již Digiohm, Gigatest, T150 a proto se dívám i po dobrých setech, ale tam je obvykle mnoho zbytečnosti. Obvykle je výhodnější prázdné "obaly" od Knipexu nebo Bernsteina a dokoupit vercajk. Ale hledám stále typy.....
|
|
|
|