|
Jan Franěk
Český elektrikář - živnostník

váš elektrikář a revizní technik
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 02.01.2017, 11:03 » |
|
Jo, už jsem se na ně taky koukal. Nebude dlouho trvat a budu je zřejmě vozit v autě 
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
Jan Bocek

|
 |
« Odpověď #2 kdy: 02.01.2017, 12:12 » |
|
Takovém štafle s plošinkou jsou skvělým pomocníkem. Mělo to zde být o měsíc dříve, mohli to mít montéři k vánocům.....oc eňuji stupnice na plocho.
|
|
|
Zaznamenáno
|
specializace: průmyslová instalace, kontrola strojů revize elektrického zařízení E1B telefon: 777 273 732 email: jan.bocek@safeb.cz
|
|
|
|
Jirka Š. Svejkovský

Chomutov, projekty, revize E1A, E1B, E1-C2
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 02.01.2017, 13:28 » |
|
Hodily by se mi ty malé, 3 stupínkové do paneláku. Pořád tahám rozkvrdlané plecháče z bau a je jenom otázka času, než se to pode mnou poskládá ...
|
|
|
Zaznamenáno
|
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1A, E1B, E1-C2
|
|
|
Jan Bocek

|
 |
« Odpověď #4 kdy: 02.01.2017, 15:05 » |
|
Hodily by se mi ty malé, 3 stupínkové do paneláku. Pořád tahám rozkvrdlané plecháče z bau a je jenom otázka času, než se to pode mnou poskládá ...
....asi nejvýší čas, než se... ( to do deníku kontrol nezapisuješ stav nářadí a žebříků???)  jednou jsem před léty u zákazníka použil jednostranné "schůdky" s plošinkou. Jenže jsem to špatně zajistil a následoval blbý pád. Proto na jednostranné schůdky jsem moc opatrný a vždy kontrolují zajištění. Ty FORTE vypadají dobře....
|
|
|
Zaznamenáno
|
specializace: průmyslová instalace, kontrola strojů revize elektrického zařízení E1B telefon: 777 273 732 email: jan.bocek@safeb.cz
|
|
|
|
|
|
Jan Franěk

|
 |
« Odpověď #8 kdy: 03.01.2017, 05:31 » |
|
Schůdky neznám nicméně mě zaujal úhel vzpěr u prvního schodu a to poněkud podezřívavě  Pokud jsem si dobře všiml, tak tyto vzpěry jsou jen u vyšších schůdků. Osobně jsem koukal na 4-6 schodů které by se mi hodily. Jinak osobně považuji FORTE spíše za kvalitní značku. Mám od nich i 3x10 žebřík/štafle a jsem s jejich stabilitou a tedy pevností spokojen. Před tím jsem měl 3x11 noname z Bau.... a to se nedá vůbec srovnávat co provedení a kvality/pevnosti. Daní za to je větší váha, což mi občas dělá problém (po mém úrazu) při sundavání ze střechy dodávky.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
|
Jan Franěk

|
 |
« Odpověď #10 kdy: 03.01.2017, 21:08 » |
|
No.  Hned potom jsem měl úplně jiné starosti a po návratu domů na to nebyla moc nálada. Ale ani si nepřejte vědět, kolik mě tato zkušenost stála. To nemluvím jen o bolesti a 5 měsících bez práce se sešroubovanou rukou, třech operacích a dalším. Neměl jsem zrovna to nejlevnější co se dalo sehnat, ale od té doby už kupuju jen kvalitní žebříky, štafle i schůdky. Rozhodně se nevyplatí pár set i tisíc korun ušetřit na takovém důležitém nářadí.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|