Josef Pecha
Neverifikovaný uživatel @1
|
 |
« kdy: 05.12.2006, 08:33 » |
|
Jakého výrobce bytových rozvodnic upřednostňujet e co se týče základního vybavení, místa při montáži, nebo naopak, které by jste si nikdy nekoupili? J Jedná se mně o provedení do zdi, 24-36(42) modulů, s plastovými dvířky (bílé nebo průhledné), za rozumnou cenu.
|
|
|
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK

Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 07.12.2006, 07:50 » |
|
Výrobců je tolik, že je opravdu hodně těžké poradit nebo vybrat ten nejlepší a nejvhodnější. Já osobně nejčastěji používám rozvaděče od Spelsbergu a Moellera. U Spelsbergu je opravdu hodně místa hlavně v místech svorkovnic PE a N. Pod DIN lištami to už s místem není tak slavné. U Moellera je spoustu místa naprosto všude. Perfektní práce!
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
Jaroslav Hasala
OSVČ

Znojmo (JM)
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 07.12.2006, 08:43 » |
|
Osobně jsem si oblíbil rozvodnice MOELLER, hlavně kvůli spoustě místa. Ale líbí se mi i desing, rozvodnice je na zdi velmi plochá, nijak nevyčnívá. Kladem je podle mě také to, že vnější rámeček a dvířka jsou plechové. Také se dá bez problémů osadit, i když není úplně správně zazděná spodní část rozvodnice.
|
elektromontážn í firma, revizní technik E2/A specializace : domovní a bytové instalace, průmyslové instalace, hromosvody. tel. : 603 355 919 email : jarda@hasala.cz
|
|
|
|
Ivan Ševc
Neverifikovaný uživatel @1
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 09.12.2006, 08:23 » |
|
Já používám rozvodnice od firmy Gewiss. Mají hodně místa pod DIN lištami i velkou rozteč mezi řadami.
|
|
|
|