|
|
David Hruda

|
 |
« Odpověď #2 kdy: 20.06.2012, 12:48 » |
|
Pes kouřil ve vaně doutník a blaflo to...  Je to divné, vana nevypadá na masážní- nejsou vidět žádné trysky. Svíčka na vaně by mohla být ten důvod... 
|
Revize E2/A, montáže, projekty, alarmy... Smluvní partner společnosti EG.D Znalec v oboru ELEKTROTECHNIK A: rozvody a instalace, spotřebiče, hromosvody a ochrana proti přepětí, revize el. zařízení a hromosvodů. ELEKTRONIKA: zabezpečovací systémy, spotřební elektronika Jih ČR www.elektro-hruda.cz
|
|
|
|
|
|
Fuk Tomáš

|
 |
« Odpověď #5 kdy: 20.06.2012, 13:22 » |
|
To jsou holt ty půvabné strojové překlady  V originálu se praví, že zpozorovala plameny vyšlehávající z koupelny.
|
Když vím, rád poradím: fyzika, elektronika, IT, ale i obchod a právo. Když nevím, ptám se anebo držím ústa.
Jen ten, kdo něčemu stoprocentně rozumí, to dokáže vysvětlit tak, aby tomu nikdo jiný nerozuměl. (Murphy)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
František Šohajda

RT E2-A
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 21.06.2012, 08:18 » |
|
O spinkleru mě povídejte..... Za mladých let jsem montoval osvětlení kolem těchto věciček v jednom podniku.... Na lešení, celkem vysoko nad zemí.... v zápalu práce jsem si odklopil svářecí kuklu a nevědomky jsem s ní urazil ten skleněný patron....no byl jsem mokrý do niťi...  Seskočit z lešení nešlo, bylo to na zab ití...  Dodnes když je vidím,chodím kolem nich s respektem.. 
|
RT -EZ - elektroinstala ce domovní, specializace na zdravotnické rozvody... revize ve zdravotnictví ...už 40 let....
|
|
|