|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK

Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 05.04.2012, 15:30 » |
|
Osobně si ji jistě nekoupím, neboť nemám důvod. Mám čím měřit. A co se laiků týče.......... ......mám vážnou obavu, že je to až tak moc neohromí. V dnešní době, kdy musí 1/2 národa koukat na to, jestli si vůbec mohou dovolit koupit deset vajec, aby jim pak ještě zbylo na přemrštěné poplatky, aby si vůbec měli za co natankovat do auta, za co obléknout a obout svoje děti.......... ...... Laik neřeší stav elektroinstala ce, dokud se v bytě svítí, dokud běží pračka, lednice, mikrovlnka a televize. Když vše zhasne, je mu takový přípravek již k ničemu a musí volat elektrikáře.
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
Lukáš Rotrekl

|
 |
« Odpověď #2 kdy: 05.04.2012, 19:19 » |
|
... jestli si vůbec mohou dovolit koupit deset vajec No však to možná dopadne tak, že zkoušečku za těch 10 vajec vymění  . Teď vážně, 800Kč je moc..... Myslím, že prodejní úspěch by to mohlo mít tak za 200Kč.
|
Vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem.....
Není mě jasné, jak je možné že spousta lidí, kteří umí psát, neumí číst.
|
|
|
|
|
|
Practik
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 05.04.2012, 19:43 » |
|
Za ty peníze je to nesmysl,laik,který se zajímá o stav zásuvek si radějí koupí třeba vadásku za stejne penize,nebo připlatí cca 350 kč za TestboyeLED,který toho umí mnohem víc,ostatní,jak jíž psal p.Horský to řeší až ve chvilí,když je tma
|
|
|
|
|
|
|
|
František Šohajda

RT E2-A
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 06.04.2012, 08:17 » |
|
Cena bude asi hodně vysoká...(je)  Za 800.-Kč koupíte "vadasku" s digitálním displayem ....
|
RT -EZ - elektroinstala ce domovní, specializace na zdravotnické rozvody... revize ve zdravotnictví ...už 40 let....
|
|
|
|
Jirka Š. Svejkovský

Chomutov, projekty, revize E1A, E1B, E1-C2
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 06.04.2012, 11:11 » |
|
Jeden velkoobchod za ty peníze nabízel MD 1000. Už je nemají, pokud vím  . Například Fluke T100 se dá sehnat za třináct stovek, to těch pár stovek radši přidám.
|
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1A, E1B, E1-C2
|
|
|
|
František OK52
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 07.04.2012, 13:28 » |
|
Je určena pro laiky - proč?
Pravda, ještě jsem nepotkal laika, který by měl potřebu zásuvky kontrolovat. Natož sám! Natož aby si za 800,- koupil tuto věc. Vypadá to, že autor přípravku je zkušený marketér, který ví co dělá. Patrně má propracovaný obchodní záměr s předchozím průzkumem trhu. Pro mě je to i za zmiňované dvě stovky veliká zbytečnost v brašně.
|
|
|
|
|
František Šohajda

RT E2-A
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 07.04.2012, 15:27 » |
|
Pravda, ještě jsem nepotkal laika, který by měl potřebu zásuvky kontrolovat. Já také ne ! Zásuvky bez PE na kolíku jedou 20 let, pak se zapojí autom. pračka v koupelně a ona kope !!Pak už volají elektrikáře a revizáka !!Už mají strach ?!?! Zkoušečkou nezjistí laik proč ?
|
RT -EZ - elektroinstala ce domovní, specializace na zdravotnické rozvody... revize ve zdravotnictví ...už 40 let....
|
|
|
|