Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
Novinky:               PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

+  Diskuse Elektrika.cz
|-+  VEŘEJNÁ ZÓNA
| |-+  Témata ještě nezařazená do příslušných rubrik
| | |-+  Domluvíte se s virtuální asistentkou ČEZ distribuce?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Dolů Poslední příspěvky Tisk

Upozornění!
Odpovědi na témata nejsou právně závazné!
Na elektrickém zařízení smí pracovat pouze osoba s příslušnou kvalifikací dle nařízení vlády 194/2022 Sb. Podrobnosti zde!

Autor Téma: Domluvíte se s virtuální asistentkou ČEZ distribuce?  (Přečteno 1084 krát)
Roman71
Neverifikovaný uživatel @2
*

« kdy: 31.10.2024, 18:23 »

poklona  
po delší době potřebuji telefonicky kontaktovat distributora (ČEZ) a zjišťuji, že nasadili virtuální asistentku, která nereaguje na moje žádosti na přepojení na člověka a pak mne odpojí. Chci odplombovat rozvaděč a vyměnit jistič a dříve to bývalo vyřízeno po telefonu běham několika minut.
Máte nějaká doporučení jak postupovat?
Již jsem jim napsal e-mail a napsal jsem i na ERU, ale takto to přeci nejde řešit, strávil jsem s tím mnoho času a nikam jsem se nedostal.
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno
Pavel Čermák
*

« Odpověď #1 kdy: 31.10.2024, 19:06 »

Na stránkách  www.cezdistrib uce je to velmi jednoduché. Někdy bývá problém s výběrem data zaplombování(třeba až za měsíc, ale to není můj problém) Od zavedení virtuálu se o tel domluvu ani nepokouším.
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno
Vít Rotrekl
*

« Odpověď #2 kdy: 01.11.2024, 11:48 »

Zlatý EGD.
Mají aplikaci Distribuce 24, kde je nahlášení rozplombování otázkou několika málo minut, pak přijde potvrzovací SMS mě i zákazníkovi. Je tedy potřeba si udelat registraci na portále egd, jako elektrikář, ne jako uživatel... Ale člověk si tam může uložit svoje OM, a pak tam má přehledy o HDO a tak podobně, historii odečtů (protože nakupuju od Tedomu, tak jim měsíčně posílám stavy) a vidím je i v aplikaci EG.D.

Nemá čez něco podobného?

Mírně pokročilý RT Úsměv
Miroš Jan
OSVČ - živnostník
*

telefon +420 604791991

« Odpověď #3 kdy: 01.11.2024, 12:24 »

Tak já mám s tou jejich EMOU, dobré zkušenosti. Letos 2 x žádost o rozplombování neměřené části, a pokaždé úspěch. Afro
Jo a loni, jsem EMU dokonale rozhodil, když jsem žádal o rozplombování neměřené části, ale u nepřímého měření spotřeby. angel
Nebo se stavím přímo v kanceláři ČEZ distribuce, a je hotovo.

elektromontér, RT E2/A, strojní zařízení,průmyslové instalace
Mařík Pavel
Ferda Mravenec, práce všeho druhu ;0)
*

« Odpověď #4 kdy: 01.11.2024, 14:34 »

Má to jednoduché řešení, použít slovo mimo obor, silnice, Slunce.... Asistentka nerozumí a přepojí na živého člověka  Afro
František Šohajda
*

RT E2-A

« Odpověď #5 kdy: 01.11.2024, 17:08 »

Zlatý EGD.
Mají aplikaci Distribuce 24, kde je nahlášení rozplombování otázkou několika málo minut, pak přijde potvrzovací SMS mě i zákazníkovi. Je tedy potřeba si udelat registraci na portále egd, jako elektrikář, ne jako uživatel... Ale člověk si tam může uložit svoje OM, a pak tam má přehledy o HDO a tak podobně, historii odečtů (protože nakupuju od Tedomu, tak jim měsíčně posílám stavy) a vidím je i v aplikaci EG.D.

Nemá čez něco podobného?

Také jsem s EGD spokojen....
Vyhoří hl.jistič ve 20.00Hod SO a telefon mám u sebe.Naskenuji QR kód elektorměru a nahlásím..jina k vše jak píše kolega....Ve 21.00 hod v sobotu už fungují jako před poruchou ..spokojen zákazním velmi!
Pak EGD už volá jen majiteli kdy přijede na plombování když mají elektroměr za dveřmi.Mě už nikdo neotravuje. tanecek
Nechce se mě věřit že ČEZ bude pozadu! box

RT -EZ   - elektroinstala ce domovní, specializace na zdravotnické rozvody... revize ve zdravotnictví ...už 40 let....
Pavel Čermák
*

« Odpověď #6 kdy: 01.11.2024, 18:22 »

Tak u nepřímeho měření chtějí vždy ČEZaci  být. To si nedovolím sám rozplombovat.
Jinak jak jsem napsal, na stránkách je to otázka několika minut. 
Jirka Š. Svejkovský
*

Chomutov, projekty, revize E1A, E1B, E1-C2

« Odpověď #7 kdy: 01.11.2024, 20:14 »

Na rozplombování používám formulář na stránkách ČEZd. U bytového domu stačí zadat jeden elektroměr a dostanete možnost zaškrtnout všechny elektroměry ve vchodě a navíc si zvolit datum zaplombování. Funguje to bezvadně.
Plechovou hubu už radši ne. Abych se proklikával až na operátorku, která mi nabídne plyn, tak to opravdu NE.

Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov),  revizní technik E1A, E1B, E1-C2
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
*

Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B

« Odpověď #8 kdy: 02.11.2024, 11:44 »

Má to jednoduché řešení, použít slovo mimo obor, silnice, Slunce.... Asistentka nerozumí a přepojí na živého člověka  Afro

Přesně tak.
Já vždy řeknu "prdel". Umělina mi řekne, že mi nerozumí, že ona nedokáže vyřešit a přepojí mě na žívého človíčka, se kterým se pak ihned velice rychle domluvím.

Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B
Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví
Návrhy a výpočty umělého osvětlení
Návrhy ochrany před bleskem a přepětím
Revizní technik E2A, E2B
http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602
email: horac@podborany.cz
Kvita Ladislav
Neverifikovaný uživatel @6

« Odpověď #9 kdy: 02.11.2024, 16:16 »

Hlavně buďme rádi, že se to děje na bezplatné lince. Byly doby, a není to tak dávno, kdy zákaznická linka byla v ČEZu provozována přes barevné linky, takže jste si za svý peníze vyslechli úvodní nabídku levnějších elektřin a plynů, potom jste se horkotěžko proklapali až na operátora, který ovšem zrovna vždy řešil požadavky zákazníků, kteří se dovolali před vámi, čekejte prosím. Takže takový "hovor" mohl trvat, když jste ve finále narazili na operátorku telátko, klidně i půl hodiny. A ještě ke všemu vám mobilní operátor vyúčtoval volání na barevné linky jako službu navíc. A největší drzost byla, že přes barevné linky provozoval ČEZ i poruchovou linku. Takže jste jim nahlásili poruchu na jejich zařízení včetně přesné lokalizace a ještě jste si za to zaplatili.  Operátorky, pokud zbytečně protahovaly řešenou záležitost si v těch dobách ode mě vyslechly mnoho nehezkých slov. Stěžoval jsem si kvůli barevným linkám ČEZu několikrát na Český telekomunikačn í úřad. A snad to mělo nějaký smysl, když nakonec v ČEZu přešli na bezplatnou nejprve poruchovou linku a následně i zákaznickou linku.
Rozvodak
*

« Odpověď #10 kdy: 02.11.2024, 22:35 »

Však ono i Emě se dá nahlásit odplombování. Jen jí to musíte říct správně.

Nebo tyto žádosti podat přes DIP. Pokud jste RT, můžete se stát spolupracující m partnerem.

Montér ve službách rozvodných závodů.
Milan Hudec
*

« Odpověď #11 kdy: 03.11.2024, 12:34 »

Přesně tak.
Já vždy řeknu "prdel". Umělina mi řekne, že mi nerozumí, že ona nedokáže vyřešit a přepojí mě na žívého človíčka, se kterým se pak ihned velice rychle domluvím.
Aby ses nedivil,
Třebas už vkládají odpověď:děkujeme, že máte vytřeno, a pojede se v rozhovoru dál......
 tanecek
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
*

Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B

« Odpověď #12 kdy: 03.11.2024, 12:58 »

Aby ses nedivil,
Třebas už vkládají odpověď:děkujeme, že máte vytřeno, a pojede se v rozhovoru dál......
 tanecek

Toho se nebojím. Pak by přišla na řadu slova, která mají a vždy budou mít odfiltrována. Tím jsem si jistý.  na zdravi tanecek

Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B
Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví
Návrhy a výpočty umělého osvětlení
Návrhy ochrany před bleskem a přepětím
Revizní technik E2A, E2B
http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602
email: horac@podborany.cz
Jan Yossarian
Neverifikovaný uživatel @6

« Odpověď #13 kdy: 03.11.2024, 13:16 »

Jenže ona není umělina jako umělina.
Tyhle voiceboti mohou mít různou konstrukci. Primitivní, tedy před ai, jsou podobné záznamníkům, zmačkněte tlačítko, podmínky, když to, tak řekni to. Mám to štěstí, no neví zda to štěstí je ale alespoň v tomto případě snad, vím jak se tento typ služeb sestavuje. Opět z osobních důvodů neprozradím žádná citlivá data mých osob blízkých ale alespoň popíšu co to tvoří a občas mě starce poučí.

Když jednou uslyšíte vyladěnou technickou podporu na bázi ai, pak oněmíte v úžasu. Přesnost, rychlost, ochota v podobě jiných řešeních. Žádné fronty, žádná čekání. Jenže to ono není jen tak samo. Stojí za tím opět lidé a když lidé, tak peníze za ně. Ano, vše stojí obrovský prachy. U zmiňovaného ČEZU je nasazení voicebota celkem logický krok.

Mezitím co u starých modelů se muselo přesně vše definovat, nač a jak reagovat, u modelů  s ai se zadá způsob, hloubka, či směr komunikace a pokud máte dobrá data, takový systém funguje sám a prakticky bez chyby. Zpětné smyčky zajistí doučování se nových problémů a tak provozovatel vidí shody / neshody, spokojené / nespokojené a proč ... Vše je to o nastavení.

Pokud si vzpomenu na chatbota na CZC, tak to byla ukázka tragédie. Provozovatel musí nastavit robota "umělinu" znalého. To znamená, že umělina musí vědět, jak reagovat na nečekaná slova tak, aby nenasrala, neurazila a hlavně vyřešila vznesený požadavek. Když jsem viděl muzeum takových robotických systémů, pak si už realizaci tohoto komfortu nedokážu bez ai představit.

Pokud zmiňovaná virtuální asistentka neumí vhodně reagovat, že špatně odevzdaná práce  dodavatele voicebota. Nebo si ČEZ u dodavatele objednal nějakou základní, primitivní verzi za málo peněz. Vyberte si co se komu hodí sami.

Marketing ti kreslí svou mapu ke štěstí na celý život, ale co když chceš jít vlastní cestou?
Stran: [1] Nahoru Poslední příspěvky Tisk 
« předchozí další »
SLEDUJTE PODOBNÁ TÉMATA ZDE!

Příbuzné diskuse a články z Elektrika.cz

Je jednání prodejců firmy Centropol legální?
 Víte co dělat, když dodavatel elektrické energie zkrachuje?
 Má nájemce právo zvolit jiného dodavatele elektřiny než má pronajímatel?
 Má E.ON právo neuklízet svůj nepořádek na mém pozemku kde mají své trafo?
 Za jakých podmínek, má smysl měnit dodavatele elektřiny?
 Jak zjistit majitele sloupu?
 Je nadpětí v sítí 10V na fázi normální?
  Který zákon, vyhláška, předpis řeší technické podmínky při dodávce EE do sítě?
 Lze provozovat lokální distribuci maloodběratelům bez účasti ČEZu?
 Jak správně komunikovat s dodavateli energie?
 Jak zařídit, aby ČEZ nepostavil dvousloupový transformátor na místě věžové TS?
 Co vše za služby jako elektrikář poskytujete klientovi E.ONu zdarma?
 Jaký je váš názor na nové připojovací podmínky E.ON 2018?
 ČEZ varuje před nekalými praktikami některých obchodníků
 Generální ředitel E.ON fandí plynu!
 Jak u vedení vn do 35kV poznám je izolované?
 Jaké práva má EON na soukromém pozemku ?
 Co je třeba k prodeji elektřiny nájemníkům v mém areálu?
 Znáte někdo z E.ON osobně Zdeňka Bauera?
 Může provozovatel distribuční soustavy stanovit termín připojení za 8 let?
 ČEPS dokončila modernizaci vedení V460 v Moravskoslezském kraji
 Jak přistoupit ke smlouvě o spolupráci s ČEZ?
 Jak zabránit distributorovi v udělení pokuty?
 Zaregistrovali jste novou společnost pro distribuci EG.D?
 Proč vyžaduje EG.D tři různé identifikátory OM?
 Co zvolit když BOHEMIA ENERGY ukončila dodávky elektřiny a plynu?
 Co je nového v připojovacích podmínkách nn ČEZ 22/4?
 Od koho čekáte zaručeně levnou elektřinu a plyn v roce 2022?
 Je zdaněná platba za přetoky z FVE?
 Jak si v podmínkách EGD vysvětlit minimálně dvě různé verze stejného schématu?
 S kým máme na spotovém trhu sjednané ceny?

Příbuzné diskuse a články z Kutil.elektrika.cz

Aktuální slova (1)

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
+420 910 100 100
Stránka vytvořena za 0.058 sekund, 23 dotazů.