Hledat téma:

Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
Novinky: Speaker's Corner Hyde Park (Londýn) je místo, kde můžete veřejně diskutovat o čemkoliv kromě anglické královny a vlády.
Zde můžete diskutovat o čemkoliv ze silnoproudé elektrotechniky kromě témat Administrace tohoto fóra. Porušení tohoto základního pravidla = BAN.

+  Diskuse Elektrika.cz
|-+  Pracovní zóna
| |-+  -B- 30 denní zóna dostupných diskusí
| | |-+  Jak najdu "svého" elektrikáře?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 [2] Dolů Odpověď Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak najdu "svého" elektrikáře?  (Přečteno 1029 krát)
František Šohajda
Čtenář 7.@ obětavý

Oblíbenost autora: 16

« Odpověď #15 kdy: 07.02.2010, 15:57 » Odpověď s citací

TO:Tea
Je to velký problém najít kvalitního řemeslníka....znám to z vlastní zkušennosti...
Hledal jsem instalatéra-vodaře a po shlédnutí jejich práce a pak kapání odpadu ve stropě jsem se naštval, koupil polyfúzní svářečku plastů a od jisté doby si vše dělám sám /vodu i odpady/...bez nějakého zádrhelu a abych za 4 roky vyboural koupelku a vyměnil špatně udělané potrubí....
V elektrice je trochu zádrhel v bezpečnosti , montér musí být v "obraze" a hlavně dělat svou práci poctivě..!
Přeji šťastnou ruku /nebudete to mít jednoduché/...hodně se ptejte ve svém okolí jak a kdo byl s kým spokojený...jakou práci odvedl... Smutek
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno

RT -E2/A   -elektroinstalace domovní,specializace na zdravotnické rozvody....revize ve zdravotnictví...
Radek Červený
*

Oblíbenost autora: 132

Živnostník, OSVČ

« Odpověď #16 kdy: 07.02.2010, 16:24 » Odpověď s citací

Pane Kolesa, Vaše soukromé problémy na tento portál nepatří. Pokud Vám doposud nedošlo, co Vám nedávno jeden z adminů důrazně vysvětlil, tak si koledujete přinejmenším o slušný BAN.
A pokud přeci jen překvapíte a budete se vážně zajímat o práci, tak Vám přeji mnoho zdaru, ať je na Kutilovi.cz konečně pokrytý i ten Rakovník  Mrknutí
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno

Slušnost je kouzelný nástroj, který otevřel mnohem více dveří než jakýkoliv doposud vynalezený klíč.
www.elektrikabrno.cz
elektrocerv@c-box.cz
Michal Kolesa
Chráněnec Clusteru
*

Oblíbenost autora: -76

Michal Kolesa

« Odpověď #17 kdy: 07.02.2010, 16:37 » Odpověď s citací

Mírním se. Já jsme jen připoměl, že ke Zkouškám o 50tku musíte přiložit zdravotní potvrzení a připoměl jsem že po udělání 50tky musíte do roka začít pracovat v oboru¨.

Vy profíci to sice víte, ale jsou tady i studenti a učni, co to ještě neví.

Václav Pešek
Čtenář 6.@ samostatný

Oblíbenost autora: 1

« Odpověď #18 kdy: 07.02.2010, 18:01 » Odpověď s citací

František Šohajda: na zednickém a instalatérském foru by mne ais rozcupovali, ale já jsem na to přistoupil taky.... pravda svářečku si půjčuji od kamaráda, kterému zase já píchnu s elektrikou.

dodposud jsem si dělal zedničinu, instalateřinu sám, dneska je s plasty pěkná práce..  přesto jsem po udělání něchal potrubí dva týdny pod tlakem jestli se něco nehne... nehlo...

u odpadů je to hlavně o čistotě... a vychytat spády...

CNC mechanik - §6
Václav Pešek
Čtenář 6.@ samostatný

Oblíbenost autora: 1

« Odpověď #19 kdy: 07.02.2010, 18:03 » Odpověď s citací

Kolesa: když se nechce, horší než když nemůže - čímž bych tvůj nechucus a simulace uzavřel a dál nerozebíral.

CNC mechanik - §6
Stran: 1 [2] Nahoru Odpověď Poslat téma Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
+420 910 100 100
Stránka vytvořena za 0.26 sekund, 21 dotazů.