Jak probíhá výměna el. hodin?

<< < (3/5) > >>

Radek Kroutil:
Tak cenu jsem vám , ,nastřelil,, .  ;)

Petr Mandys:
Takze tedy neco mezi 2 a 8 tis. Kc? To je slusny rozptyl :-). Mel jsem predstavu, ze bych se rad vesel do 5 tisic, ale netusim, kolik se bezne uctuji revize.

Mirek Karel:
Otázka zněla : Jak probíhá výměna el.hodin.Napro sto přesně vám odpověděli p.Kroutil p.Holáň a  p.Karvánek.Nec hápu reakce pánů Kokeše a p.Dupala-podle jejich příspěvků jsou právě oni mimo mísu.Nikdo vám zde neuvede přesnou cenu, pokud el.instalaci neuvidí osobně.Ať se vám to líbí nebo ne,pokud je někdo odborník a profesionál bude postupovat takto.Pokud si p.Kokeš myslí, že  nekdo sedi na informacich, nebo pro změnu planě plká ať si laskavě najde jiné webové stránky.
Karel

Petr Mandys:
Otázka na cenu, která je nyní aktualní byla původně pouze otázkou doplňkovou. To je pravda. Za odpověď na ní jsem poděkoval.

Na druhou stranu nikde jsem nepsal, že chci přesnou cenu, ale pouze cenu orientační. Protože se nepohybuji v oboru, tak netuším, zda za výše zmíněné úkony očekávat cenu 2 tisíce nebo 10 tisíc. Proto jsem prosil o hrubý odhad ceny. Situaci jsem se snažil popsat co nejpřesněji, ale asi to nestačí. Jak už jsem psal, moje nedůvěra k "odborníkům" pramení ze zkušeností s (zatím) jedním takovým.

Úplně by mě stačila odpověď ve stylu onehdá jsem něco podobného dělal. Řešil jsem při tom ty a ty nestandartní problémy a cena byla cca x. Nebo odpověď: Za předpokladu, že bude vše OK, tj. nevyskytnou se žádné komplikace jako třeba... by se cena mohla (měla) pohybovat kolem x.

Přece mi neříkejte, že zde přítomní elektrikáři nikdy nic podobného neřešili nebo si nedokážou představit jak asi složitý by úkon měl být a zhruba ho nacenit. Minimálně odhady pro jednotlivé úkony z těch mých třech.

Nesnažím se s nikým hádat nebo někoho úrážet. Jen jsem požádal o radu.

Radek Kroutil:
Onehdá jsem dělal... V rozpočtu jsem měl zapojení Rbyt 1800,-,  revize 3000,-. A řešil jsem mnou označené a vyvedené okruhy.  Příjdu k vám a v Rbyt uvidim jenom konce kabelů. Co teď s tim? Musim prozvánět, co kam vede, abych to zapojil správně. Proto se nástřely , ,  od oko,,  nedělají. Je to v místěurčeníadl erozsahuelektr oinstalace. Stačí tento nástřel? Nehledě na to, že od vás by měl reviz. technik vidět technickou dokumentaci.,  jinak by neměl revizi provést...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana