Jak probíhá výměna el. hodin?
Milan Karvánek:
TO: Kokeš, Dupal> Ale pánové, co vám brání, abyste zde na fóru odpovídali ve svém volném čase zdarma, zcela věcně, přesně a úplně vyčerpávajícím způsobem?
Celý portál Elektrika a i tyto přidružené diskuse jsou určeny pro elektrikářskou odbornou veřejnost. Nikdo ze zde diskutujících elektrikářů to zde nemá jako zaměstnání a proto v diskusích každý reaguje jak sám uzná za vhodné. Tato sekce pro laiky vznikla pouze pro přehlednost, aby se laické dotazy memíchaly v dalších odborných sekcích. Vaše stížnost je prostě (mimo) .
TO: Mandys> K té ceně: napíšu zase jen obecný postup jak se to má dělat. Oslovím několik oprávněných elektrofirem a nechám si zpracovat cenovou nabídku. Poté si vyberu firmu, která mi dává nevýhodnější podmínky. Nebo jinak a lépe, nechám si zpracovat od projektanta projekt, včetně položkového rozpočtu (upřesním si s ním cenovou hladinu, třeba dle regionu atp.) Potom zavolám první firmu a řeknu jí, že za požadovanou práci nabízím ... cena dle rozpočtu. .... A oni možná utečou ;D
Petr Mandys:
Pánové, (poklona) za informace.
digi:
Mam podobny problem. Potrebuji premistit elmer ze stareho nastenneho rozvadece, ktery je prisroubovan u stropu chodby RD do noveho rozvadece, ktery jsem si zazdil taktez do chodby, ale do spravne vysky atd. Nehodlam ve vnitrnich rozvodech nic rekonstruovat, vse je v poradku. Potrebuji pouze premistit elmer, zkratit privodni kabel z venkovni pojistkove skrine a z noveho elmeroveho rozvadece natahnout vystupni kabel do jisticoveho rozvadece, ktery je puvodni ale v poradku. Budu potrebovat k teto akci revizi vnitrnich rozvodu?
Radek Kroutil:
Pouze rozvodné závody revizi přípojného místa. Ale když už tam budete mít revizáka, doporučil bych nešetřit a udělat revizi celého RD
Miroš Jan:
Pane digi.
Na základě čeho jste usoudil, že ten elektroměrový rozvaděč může být v tom místě kde jste ho zazdil :-[
Bývalé (VČE), dnešní ČEZ, che vždy odsouhlasit umístění nového elektroměrovéh o rozvaděče. Bez tohoto dokladu já osobně nedělám revizi a ani přihlášku k odběru.
Jinak ČEZ chce vždy při přemístění elektroměru revizi odběrného místa, (pouze elektroměrový rozvaděč). Bez tohoto dokladu, a nebo bez platné přihlášky k odběru, nelze uzavřít smlouvu o doběru. (plc)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana