Jak probíhá výměna el. hodin?

<< < (5/5)

digi:
 (poklona)  za info, predpokladam, ze si revizi provede firma, ktera ma opravneni pracovat na nemerene casti.  Jinak jsem samozrejme nepochopil proc nova prihlaska k odberu atd.....

Miroš Jan:
Třeba proto, že máte jiný jistič před elektroměrem.

digi:
Mate pravdu, asi to bude dost slozity, my pred elektromerem totiz zadny jistic nemame, na baraku jsou kulate pojistky, ve smlouve je 1x25A, tak to se asi mame na co tesit. Mel jsem za to, ze to bude prace na par hodin a skoro zadne vyrizovani. Vypada to, ze tam necham ten stary i ten novy a nic nebudu resit, chtel jsem aby to v te predsini vypadalo lip.

Miroš Jan:
Pane digi.

Pokud máte před elektroměrem ještě pojistky, tak to je špatné. V současné době ČEZ povoluje před elektroměrem pouze jistič, a to duď 1 fáz, nebo 3 fáz, v žádném případě pojistky.

digi:
Pojistky maji v Brne ve skrinich na baraku cele ulice a asi je to O.K. Problem bude asi v tom, ze nam ten kabel zvenku jde primo do elmeru na starem elmerovem rozvadeci, proto take jsem si myslel, ze bude lepsi, kdyz ten kabel pujde do nove elmerove rozvodnice, kde pred elmerem bude jeste hlavni jistic 1x25A.
Jeste to tu na Morave proverim a jak rikam v nejhorsim pripade to nebudeme resit a budeme mit na zdi peknou krabici a budeme do toho davat cepice a rukavice.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana