dominik
|
 |
« kdy: 09.09.2007, 19:46 » |
|
Co je vsechno v motorickem pohonu usecniku?
|
|
|
|
|
Petr Doležal

emeritní projektant z Brna (prostě důchodce)
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 09.09.2007, 21:49 » |
|
Napadlo mě kliknout na váš mail a máte "elektrikářskou" adresu, tak snad darker nebudete.  Skříňka pohonu obsahuje minimálně: motor koncové spínače dva stykače dva ovladače termostat topení Protože přístroje na vn vedení stojí vesměs v "širém poli", začalo se cca před 10 lety montovat dálkové ovládání, kdy se na stožár instaluje PTN, z jehož sekundáru se po řízeném usměrnění dobíjí baterie pro pohon a radiové ovládání a monitoring. Takový stožár poznáte i dle malé anténky YAGY vertikální polarizace
|
Na zdraví a abychom byli lidmi to vám přeje celoživotní projektant nn, vn, někdy i vvn rozvodných zařízení
|
|
|
|
dominik
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 10.09.2007, 14:37 » |
|
Něco málo víme. Proč to chcete vědět ? Jste projektant, montážník a nebo darker ?
chci to vedet proto ze hochci kupovat a nevim jestli je ten pohom uzitecny aco vnem je protoze jestli v tom je jenom motor tak si to udelam doma
|
|
|
|
Pavel Ryšavý

|
 |
« Odpověď #4 kdy: 10.09.2007, 15:09 » |
|
Hodláte provozovat distribuční soustavu, případně vn linku?
Nic proti Vašim dovednostem, ale proti domácímu bastlení (obzvláště na vn) bych výhrady měl. (váš distributor je bude asi mít taky)
|
Smysl pro humor - znak ducha bystrého .45 ACP; 7,62x39; 7,62x54R; 9x19; 12/70
|
|
|
Petr Doležal

emeritní projektant z Brna (prostě důchodce)
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 10.09.2007, 15:22 » |
|
Napadlo mě, že třeba chcete ten pohon použít na něco jiného, než na svou vn linku. Bez úprav očekávejte otočení výstupní hřídele pouze o 90 st. Ještě jsem si všiml, že jsem vám neuvedl motorový chránič  . Jistit se musí, zvláště při přetížení, kdy motor musí na úsečníku utrhnout námrazu
|
Na zdraví a abychom byli lidmi to vám přeje celoživotní projektant nn, vn, někdy i vvn rozvodných zařízení
|
|
|
dominik
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 10.09.2007, 15:27 » |
|
a proc to ma dva motory dik za obrazek
|
|
|
|
|
dominik
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 10.09.2007, 15:30 » |
|
a na co tam je to vytapeni a nema tam byt baterie
|
|
|
|
|
dominik
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 10.09.2007, 15:41 » |
|
a co kdyby bylo potreba vypnout proud a nesla by elektrika a nemohl bych se dostat k usecniku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Petr12
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 11.09.2007, 14:30 » |
|
Drive me pritahovalo zatahnout za paku na nejakym usecniku a zablejskat si. Rikal jsem si izolovana soustava, probit to nemuze. Ale, kdyz jsem se dozvedel, ze usecnik nema dostatecnou zhaseci schopnost, tak mi to strach nedovolil, to neni jak zkratovat zasuvku ve skole. 
|
|
|
|
dominik
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 11.09.2007, 17:46 » |
|
a k cemu je ta bila krabicka uplne nahore nemyslim antenu
|
|